• 12ats.

    viduriavimas nestumo metu :(

    sveikos.gal ir jus buvo uzpuolus tokia problema?sakyciau gal apsinuodijau,bet jauciuos puikiai,nepykina,nevemiu,skrandzio neskauda.bet pilvuka tai paraize ir viduriuoju.ir tik siandien taip prasidejo.jei ir jus buvo uzklupus si problema tai ka daret?kaip gydetes?

    mylimeMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Manau,kad dauguma kamuoja kita problemele-viduriu uzkietejimas :) Butinai pasakyk gydytojai,ir patars,ka daryti.

    Amorsita

  2. 1

    na jei tai reskia kad turesiu leliuka greit, tada po velniu ta viduriavima iskentesiu, bet tik kad greiciau :DD
    Dziaugiausi, kad praejo tas viduriavimas,vakare jauciausi gerai,gal siek tiek pagurguliavo pilvas ir tiek.bet va prabudau 4 val ryto ir nulekiau i wc.vel viduriuot pradejau...na o jei viduriavimas perspeja apie artejanti gimdyma, tai kiek laiko viduriavot kol prasidejo gimdymo pozymiai?

    mylime

  3. 1

    mylime, viduriavimas nestumo pabaigoje reiskia artejanti gimdyma!!! Tad,manau, jau laaabai greitai laikysi rankose savo mazyliuka :)

    shenon

  4. 1

    na ir man buvo uzkieteje,nes vartojau gelezi.daktare sake kad nuo gelezies uzkieteja viduriai.na kaip ir sakiau tfu tfu tfu,bet jau praejo tas viduriavimas:) tai ryte as jau suvalgiau banana:)

    mylime

  5. 1

    mane kamavo viduriu uzkietejimas su pirmu lelium,laukiuos antro taip gerai iseinu y toleta net paciai keista ir esu 7 men,as galvoju gal del to kad geriu gelezi,jis gal palengvina ta geruma,kartais ir pagalvoju ar neviduriuoju,bet nei raizo pilva nei skauda net nzn,gal jums nuo kokio maistuko suregavo ,aisku jeigu daznai tai kartojas prasykit pagalbos pas gydytoja,zinau kad banani kietina vidurius.

    gintarevilte

  6. 1

    na man cia tik siandien nuo pat ryto uzejo:( kokius 3ar 4 kartus buvau wc,o dabar jau lyg ir nieko:) nejauciujokio nemalonumo pilvuke,neraizo ir nesinori begt i wc :D

    mylime

  7. 1

    nemanau kad kaskas baisaus..ziurint kiek kartu viduriuoji..jei 2 ar 3.dar geriau.organizmas pries gimdyma isiwalys..as iki 3 menesio daznai widuriuodawau...bet labai neemiau i galwa

    saulyte6

  8. 1

    tai kad man negresia prieslaikinis,nes man jau kaip ir laikas gimdyt:) paskutines dienas skaiciuoju:) o gali buti taip, kad man cia pries gimdyma?

    mylime

  9. 1

    buvo ir man, tada degnozavo galima prieslaikini gimdyma, taciau per kelias savaites viskas susitvarke. butinai daktarei pasakyk.

    Adri

  10. 1

    bet pilvukas toks minkstesnis pasidare ir mazesnis...gal del to,viskas taip iseina lauk.

    mylime