• 6ats.

    dujine virykle ir elektrine orkaite, i ka atkreipti demesi renkantis?

    Ruosiuosi sena sena dujine pakeisti nauja. galvoju apie dujine virykle ir elektrine orkaite. gal kas turi kokiu patarimu ar pastebejimu del orkaites funkciju, kurios labai reikalingos, kurios visai nebutinos, i ka atkreipti demesi renkantis gamini. Parduotuveje dar nesiteiravau, bijau pasirodyti kvailai, kad nieko nesuprantu, o cia vienos moetrys, ir visos seimininkaujat, manau ir patirties turit...Dekoju uz atsakymus

    juodaplaukeBuitinė technikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    yra elektrines orkaites funkcija pati issivalo,didelis privalumas yra

    sandi

  2. 1

    as savo dujine virykle esu patenkinta,izvelgiu tik viena minusa,patarciau perkant rinktis didesnio dydzio dujine,mes norejom mazesnes tai dabar ir vargstam,toje pacioje puseje ant dujines virykles netelpa didesni puodai,keptuve ir arbatinukas toj pacioj pusej netelpa,tenka deliot is vienos vietos i kita,man asmeniskai tai labai trukdo,kita kart kai pirksim dujine tai rinksim tikrai didesne....

    pinakolada

  3. 1

    savo orkaiteje nepastebejau kazko nereikalingo visos funkcijos reikalingos,ju ten seip per dau nera laipsniai ir kepimo puses,man elektrine orkaite daug geresne negu dujine.

    Lafe

  4. 1

    Elektrinė orkaitė žymiai geriau kepa nei dujinė. Elektrinėse orkaitėse tų funkcijų pakankamai yra, kažko ypatingo nereikia.

    marcipana

  5. 1

    Man tai niekuo nesisikiria nuo dujines orkaites :)

    ediluk32

  6. 0

    Aciu visoms uz atsakymus, labai patiko pinakolados mintis apie dujines dydi, apie tai net negalvojau, bet dabar suprantu kiek daug tame tiesos.
    Jei dar kas tures kokiu minciu, bus labai malonu paskaityti.

    juodaplauke