• 50ats.

    Kaip suzinojote kad po sirdim nesiojate vaikeli,ko giliai sirdyje labiau norejote berniuko,ar mergytes?o gal dvinuku?

    Tik nesakykite kad buvo nesvarbukas visai kas bus tas,nes vistiek mastai daugiau apie viena arba kita,:)

    RakolinaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    kas nors paklausia ,labiau nori mergaites ar berniuko visada,sakau nesvarbu ,svarbiausia kad butu viskas gerai.. o giliai sirdije lb noriu mergaites lb lb lb :)))

    evelina7777

  2. 4

    nes as asmeniskai suzinojus kad laukiuos,visada galvojau kad bus mergaite (bent jau sirdis man taip sake),ir visada buvau isitikunus kad bus mergyte:) Taip ir yra:) O siaip visa gyvenima labai norejau dvinukiu,man labai grazu kaip buna dvinukai,aisku ir dvigubi vargai,dziaugsmai,bet mane tas zavi,ech gaila pas mus nebus niekada porytes,o va pazistama turiu 2dziaugsmus ir dar poryte:)

    Rakolina

  3. 3

    berniuko labai norejau ir turiu :)))

    CARIBIO

  4. 3

    noriu mergytes, o vyras berniuko. bet man atrodo kad berniukas ir bus

    IlonaP

  5. 3

    as kazkaip labai norejau mergaites, kaip ir daugelis mamu. Bet kai suzinojau kad bus sunus nenusiminiau, man svarbiau buvo kad sveikas gimtu

    ginnta

  6. 3

    norejau mergaites:) bet turiu Domuka:) ir labai tuo dziaugiuosi:)

    Rasa21

  7. 3

    Aš visada sakiau kad bus mergaitė,to labiausiai ir norėjau,be to ir neklydau:-))))

    aidaS

  8. 3

    As norejau berniuko ir kazkaip jauciau sirdyje kad nesioju berniuka, zurnaluose ir kitoje literaturoje visada kazkaip skaitydavau kaip rupintis berniukais o ne mergaitemis tai mano nuojauta nenuvyle ir sako daktarai kad gims berniukas :)

    ediluk32

  9. 3

    Jautėm abu su vyru kad laukiamės, testuką dariau tik visiškai įsitikinti :) Kažkaip man akys krypsta į mergaitiškus rūbus ir vardus žiūrių labiau mergaitiškus. Vyras labiau sūnaus tikisi. :) Na žiūrėsim kaip bus, svarbu, kad sveikutis butu :)

    AurelijaAndrius

  10. 3

    Dvynukų tai jau tikrai nenorėjau:-)) kai laukiausi pirmagimio visi spėliojo, kad bus sūnus, taip ir užprogramavo mano mąstymą, kad sūnų nešioju, gimė dukra (aš labiau dukros norėjau). Antrą kartą kai laukiausi nuojauta kuždėjo, kad sūnų nešioju, nors ir labai norėjau sūnaus (gimė sūnus:)).

    iinnggaa