Atsakymai

  1. 4

    Pas mane tai tikras rankinukas auga. Be manes ne zingsnio.
    Visur turiu su ja vaikscioti. Stebi kaip seklys ka darau kur einu ir tt.

    Erika

  2. 3

    dabar kai paaugo jau nebelabai pamato kad apsirengi ir jau iseisi tai atbega su kepure o jei nesivedi verkia na bet tetis kencia tada kol iseinu:-)

    ielvai

  3. 3

    Manajam ir nuo situacijos priklauso, kartais jis ramus sau zaidzia, o as galiu tvarkytis, uzsiimti savais reikalais, o kartais uzeis oziukas neleis net prie kompiuterio prisesti iskart tempia kad zaistumei su juo, jau nekalbu jei ateina kas i svecius, butinai tems i kita kambari, kad su nieko nebendrauciau, o tik su juo

    jurgitux

  4. 2

    maniskiui irgi pagal nuotaika tas sekiojimas priklauso. Kai geros nuotaikos, tai gali ir vienas sau zaisti, o kai jau pavargsta arba piktas buna, tai visur is paskos eina ir i kojas kimba, kad paimciau ant ranku. Bet yra vienas dalykas, del kurio jis visada mane palieka- tai reklama per tv. Vos isgirsta, iskart pamirsta visa likusi pasauli ir spokso i televizoriu, tai per ta laika galiu daryti, ka tik noriu, nes jis visai nekreips i mane demesio. o sveciams tai visai manes nepavydi: tada kaip tik pats vius kalbina, juokina ir vaidina dideli seimininka :))

    Agne

  5. 2

    galiu pasidziaugti, kad mamo zirniukas mamos negano. galiu darbuotis virtuveje, galiu pasedeti prie kompiuterio. jis zaidzia manieze, tiksliau mokosi vaikscioti. greiciau as jo pasiilgstu ir vis pribegus pasiimu, pabuciuoju, pakilnoju.

    Julanta

  6. 2

    Dabar pas mus tokia situacija, kad neimanoma..tik pamato, kad iseinu is kambario ir iskart i asaras...turi mane pastoviai matyti, jausti, kad esu salia...:))

    raimoskyte

  7. 2

    priklauso nuo situacijos ir mazosios nuotaikos...jeigu esam dviese namie ir mazoji gerai nusiteikusi tai galiu nueiti ir i kita kambary ir virtuvej sau tvarkyti,bet jeigu jau nebus nuotaikos tada viskas,be manes niekur,net i toleta nuejus mazoji atsistojus asaroja prie duru:)dar turim tokia beda,kad mano dukryte labai nemegsta vyru(isskyrus teva ir seneli),jeigu tik ateina i svecius jai nepazystamas vyras,viskas....o jeigu dar pasnekina tai visai asaru pakalne,tada taip pat net negaliu palikti tam paciam kambary jos,tik pas mane lekia ir viskas,bandau paleisti apsisukus ir vel pas mane:)

    iirina

  8. 1

    Asararu pakalne budavo,kai manes nematydavo.

    grirute

  9. 1

    Su aliarmu:)Tik kai pradejo sliauziot tada jau lengviau buvo.

    grirute

  10. 1

    na manoji tai net nepastebi kai manes nera salia,gal dar maza,nors kai bunu kambary tai sekioja akim visur,saunus dalykas jaustis reikalinga = )

    ervijota