• 9ats.

    Sapnuoti skyrybas. Vyras daznai sapnuoja musu skyrybas, kodel gali atsirasti tokie sapnai?

    man vyras ne pirma karta jau sako kad sapnuoja musu skyrybas, kad as ji palieku del kito. siuo metu mes anglijoj. ir pasake kad as isvaziuosiu i LT del kazkieno kaltes,bet nesako del kieno. as asmeniskai net neissivaizduoju kas tai galetu buti... mielos mamos gal jusu vyrai sapnavo kazka panasaus? kodel gali pasirodyti tokie sapnai? (sap)

    laurita999Sapnai, horoskopai, prietaraiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    gali ir taip buti kaip tu sakai..su sapnais taip buna, kad sapnuoji baisiausius kosmarus, bet ne visada buna tiesa..manau jei sapnuoja skyrybas tai busit ilgai ilgai

    CARIBIO

  2. 2

    As ir daznai sapnuoju kad issiskiriame su vyru (ar susipykstame) Bet dazniausiai tokie sapnai aplanko, kai patiriu daug streso ir pan.

    Yuki

  3. 2

    Sakoma , kad sapnuojame savo baimes ir ko bijome, as manau , kad Jusu vyras per daug apie tai masto ir paskui sapnuoja.

    ediluk32

  4. 2

    Manau, tikrai reiketu atvirai pasikalbeti, kas ji neramina ir kodel jis nori jus i lietuva issiusti. Jis, ko gero, daznai apie tai galvoja, todel ir sapnuoja arba tiesiog tik sako, kad sapnuoja, nes gal del kazko abejoja ar nepasitiki tavimi

    almyte7

  5. 1

    aisku ,kad vyras pergyvena ko pasekoje ir sapnuoja tokius sapnus.tai ilgesys ji kankina

    lina38

  6. 1
  7. 1

    gal jis labai bijo skyrybu? o gal del kazko abejoja? pabandykit pasikalbet ir pasakyt, kad is jusu puses tai tikrai negresia ir, kad nera del ko jaudintis.

    reda83

  8. 1

    as manau kad jis gal daznai apie tai galvoja,bijo kad ji galiu palikt. todel tokie sapnai ir aplanko ji.

    laurita999

  9. 0

    Aš kai sapnuoju,kad susipykstu su vyru,tai taip ir nutinka ir jau mane tai nervinti ima.Aišku aš irgi manau kad jeigu jis bijo,kad tu jį paliksi apie tai daug galvoja,tai suprantama kad sapnuoja.Bet jeigu taip nėra,tai be reikalo žmogus negali sapnuoti.Aišku nemanau,kad tu kažką turi ar pan.,bet gal jis koks ekstrasencas:-)

    aidaS