• 7ats.

    pasikartojantys persileidimai ir tyrimai, gal kas susidurete? Kokie tyrimai atliekami?

    na ką, džiaugiausi, kad prisijungsiu prie Jūsų. Panašu, kad ir vėl to neteks padaryti... Dabar prašau Jūsų pagalbos ir patarti, gal kas susidūrė su panašia situacija..
    Savaiminis persileidimas įvyko jau antrą kartą. Dabar gydytoja sakė, jog siūs į Kauno klinikas pas kažkokį gydytoją, kuris žiūrės rimčiau kas man yra, nes pasikartojantis persileidimas yra kažkas rimčiau nei maniau... Gal kas susidūrė su šituo, kas per tyrimai?

    Žydrūnė_Nesėkmingi bandymai pastotiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    nepaminėjau, kad abu persileidimai įvyksta 3 savaičių. Daugiau niekaip neperžengiu...

    Žydrūnė_

  3. 1

    na nezinau mano tetai buvo 15persileidimu bet ji nepasidave ir susilauke antros mergaites:)

    lover19

  4. 1

    man ir buvo du persileidimai is eiles. truputi palaukit atsipalaiduokit maziau streso ir nervu gerk vitaminus paisek nepervark . uzsiimkit kokia miela veikla kartu su vyru. grazus tarpusavio santykiai tiesiog negalvok apie tai skani vakariene grazus zodziai ir mylekites ne tam kad su mintim pastoti .

    metai

  5. 1
  6. 1

    su tyrimais neteko susidurt,bet teko patirt taip pat du persileidimus is eiles.Niekur manes nesiunte tirtis,gal del to kad jau viena vaikuti turejau,o daktaras pasake,kad nieko cia nepadarysim ir tik po trecio persileidimo butu siunte tyrimams(cia ne lt)Bet ketvirtas nestumas buvo sekmingas.Ir jokio gydymo man neskyre,ir tik sake bandykit,tikekit kad kitas bandymas bus sekmingas.Tad ir jus nenuleiskit ranku.

    Anonimas

  7. 0

    sius pas Abraiti del antifosfolipidinio sindromo.Sekmes

    Anonimas