• 41ats.

    ar miegat kartu su kudikiu?

    As tai is pradziu paguldau i lovyte bet poto kai atsibunda atsinesu pas save ir daugiau nebenunesu. Nes kelesi kelis kart valgyt, man taip patogu. O kaip jus darote?

    austeja0809MaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    Manasis taip pat miega su mumis ir esu pastebėjusi,kai jis pradėjo miegoti su mumis jo miegas pasidarė ramesnis ir man geriau,nereikia keltis ir pati geriau išsimiegu,kai vaikas šalia.O,kai abu būsime pasiruošę miegoti atskirai,tai ir perkelsiu į jo lovytę;-)

    debesėlis

  2. 7

    nuo 6 menesiu dukryte atsikrauste i musu lova ir miegojo vos ne iki 3 metu ir nieko,miega dabar atskirai ir man patogiau ir vaikui ramiau budavo,nematau tame tragedijos:)

    dzionike

  3. 7

    Daug mamu man sake turesi bedos prisipratinus. Bet ir man taip gera kartu miegoti. Na kaip jau bus ateity pagyvensim pamatysim.Bet ir nusibostu kokius 4 kart nakti nesiot ta kudiki cia veitoj tai tik permeti i kita sona ir vel prie papuko:)snaudzia:)

    austeja0809

  4. 6

    mano mazyle labai skaniai miega savo lovytej,kelis kartus yra miegojus su manim diena,ir kelis kartus ryte,bet jai patogiau savo lovytej,mums net vezime nelabai patinka miegoti:))

    staponkute

  5. 6

    As saviski paryciais pasiimu pas save.Bet toks ten ir miegas buna,vis sokineju,ar neprispaudziau,ar kaldra ne ant veiduko.Karta jau taip buvo,nubundu,o mazylis po kaldra.Issigandau nerealiai,o jis sau pucia i usa lyg niekur nieko:))
    Bet kas tiesa,tai tiesa,kudikis miega daug ramiau.

    rimrem

  6. 6

    Maniskis miega savo lovytej.Nenorim pratinti miegoti kartu su mumis.Viena dukra miegodavo mano lovoj,bet veliau labai sunkiai atpratinau,

    vilem

  7. 6

    miega visada savo lovytej ner ko pratinti pas tevus lovoj nusprendem su vyru

    saulllyttte

  8. 6

    Kai būnu labai pavargus, ar laaaaaabai tingiu keltis naktį, tai pasiguldau, bet tada nei aš išsimiegu, nei vyras. Nors lova mūsų plati, bet bijom užgauti :) O ir pripratinti nesinori, nes paskui neišprašysi :)))) Bet dieną, kai einam kartu pamiegoti popietuko poguliuko tada jau sukišam abi nosytes ir miegam :)))))

    Irma

  9. 6

    Anksciau guldydavau tik i jo lovyte savo bambyza, o nakti kelinedavausi po daugybe kartu: tai jam gert, tai nesimiega, tai nusiklojo, kol galiausiai paryciais vis tiek atsinesdavau pas mus i lova ir ramiau pamiegodavau nors kiek. O dabar tai dazniausiai jis miega su mumis, nes nakti atsikelia ir pats ateina ( padarem lovyteja landa, tai ir islenda). o isprasyt tai jau niekaip nebeiseina. Uzmigdai, isnesi ir vel nubunda ir vel pas mus prisistato.

    Agne

  10. 6

    na kol jis mazas tai dar miega tame paciam kambarym, o veliau bus matyt ko gero kad kt kambary miegos...

    poolman