• 10ats.

    mano suneliui 8 men., kuri laika pastebejau, kad nakti jam karsta, net prakaituota kaktyte (ne galvyte) viso kunelio temperatura normali nekarsta ir ne salta. Gal kas zinote, ka tai galetu reiksti?

    GiedreNKūdikio temperatūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    O MŪSŲ irgi prakaituoja, net nesuprantu nuo ko

    Jorkaile

  2. 1

    kai buna rachitas tai delniukai ir koju padukai prakaituoja ne tik miegant,lelius buna irzlus blogai miega ir trina pakausi i pagalve,pastebek,aisku gyditojai pasakyk bus ramiau,bet ji pati pastebetu,nes ima minksteti kauliukai,todel per apziura ji apziuri galvyte,maumeneli,o taip tai man atrodo kad tiesiog per karsta tavo vaikiukui

    kristina99

  3. 1

    as taip pat pagalvojau apie rachita,nes musu daktare daznai klausdavo ar neprakaituoja delnai rankyciu kojyciu,kakta,bet gal ir klystu geriausia dar ir daktarei pasakyti ir pasitarti.

    daival

  4. 1

    Pirma mintis per karsta tavo suneliui arba netinkama patalyne neleidzianti kvepuoti odai ir taip privercianti prakaituoti ir dar galetu but vitamino d trukumo pozymis.

    Bosiene

  5. 1

    gal per daug prirengtas ir apklotas del to prakaituoja

    ruta26

  6. 1

    kai parakaituoja, tai arba kartsa, arba truksta vit D

    Dziungarija

  7. 1

    nenoriu gasdinti bet mano pusbrolio dukryte taip pat daznokai prakaituoja. Nepriklausant nuo – temperaturos. ir jiem gyd. sake,kad tai gali buti pries rachitinis.Del viso pikto pasitark su gyd. sviestas-koses,negadina.

    Gudre

  8. 1

    gal per siltai miega leliukas,todel kunelis ir prakaituoja,gal kambarys per siltas

    kristina99

  9. 0

    Manau per karsta jam nes ir mano zuikis atejus vasarai pradejo labai prakaituoti, jei nieko neuzkloju tada paryciais prabunda nes jam salta, o jei truputi uzklotas iskart prakaituoja, visi plaukuciai slapi...

    ronia

  10. 0