• 5ats.

    Gal kas kėlėte savo vestuves ir jose dalyvavo dar nedidelis jūsų vaikelis?

    Kaip viskas pavyko? kokie džiaugsmeliai ir rūpestėliai? kaip sekėsi mažyliui, kokio amžiaus jis buvo, kokio stiliaus vestuvės ir koks vaikelio vaidmuo jose?

    julieteVestuvėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mano vaikelis tuo metu buvo pilve:-)

    daina

  2. 2

    Mano vaikuciui buvo 6 nmen pilvelyje, kai sventeme vestuves :) Bet tikriausiai cia klausimas apie jau gimusius vaikucius :)

    Indruke

  3. 1

    O aš tai atšokau vestuves visai neseniai, po 12 metų bendro gyvenimo ir mano sūnui yra10m, o dukrai 8m. Vaikams buvo labai įdomu, jie buvo visada šalia mūsų ir stebėjo kiekvieną judesį

    anenija

  4. 1

    o del vestuviu stiliaus tai buvo dideles lietuviskos tradicines dvieju dienu vestuves, su pirslio korimu ir nvisu kitu:)turejau 7 pamergytes(sakoma laimingas skaicius)nerealius pirslius, ir super muzikanta:) ilgai prisiminsim vestuves:) na o vaikams buvo stalas, zaidimams zaislu palapiniu jiems tikrai neliudna buvo zaide isdykavo savaip linksminosi:)

    ernestulea

  5. 1

    na as atsokau vestuves kai vaikuciui buvo beveik tris metukai nes vestuves buvo 080808, o mazojo gimtukas080811.vestuvese dalyvavo 55 zmones(neskaiciuojant vaiku).bet jokiu rupesteliu vaikucio kai nebuta, buvo, veliau tevukas mano ji uzmigde ir viskas vyko iprasta vaga:) buvau rami nes vaikas uzmiega greitai ir niekada nuo gimimo nakti nesikele,jei jau miega tai miega patrankos gali gausti nepazadins....smagu buvo nors ir mazas vaikas, daug kas siule vaikuti kazkam palikti is giminiu kas negalejo atvykti, bet man ramiau buvo kai zinojau kad jis salia:)

    ernestulea