Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Kadangi krikštijome vasarą,tai balius vyko lauke.Kepėme šašlykus,o kol jie kepė šaltais užkandžiais vaišinomės(sumuštinukais,kepta duonyte su pikantišku užtepu,rūkyta višiena).Saldumynai:šakotis,tortas,ledai,saldainiai ir vaisiai.Na ir aišku šampanas,vynas,brendis,vermutas,alus:))

    vitalijus

  3. 2

    nieko ipatingo, viskas kaip ir per paprasta baliu, tik tiek kad buvo krikstynu tortas, saldainiai ir sampanas puostas sunaus nuotraukomis

    ginnta

  4. 2

    mes gamtoj buvom,tai saslykiukai,nes birzelis,karstas metas buvo:)))jei savi bus, tai siulyciau karsta pagaminti, misrainiu kokiu,keptos zuvies..bent jau kazkaip pas mus iprasta tokie patiekalai ant stalo.

    bantukas

  5. 2

    Kaip ir kiekviena baliu,taip ir krikstynas ruosem vaisingai,su torciuku,karstais patiekalais,alkoholiu ir vaikiskais skanumynais :)

    pavasarinuke

  6. 2

    Na mes krilstynas darem kavineje,tai stalas buvo labai graziai papuostas buvo daug misrainiu,mesytes papjaustyta,zuvis ir dar buvo kepenu tortas,labai skanus na ir alkoholiniai gerimai bei atskirai saldus stalas buvo vaisiai sausainiai kava arbata kakava bei tortai:)

    Lafe

  7. 2

    pas mus ir nieko tokio isskirtinio, kadangi krikstijom 2 men. tai tik buvo keletas suaugusiuju, tai kas be ko, - tortas krikstynu, misraines, karstas patiekalas, visokie saldumynai, tevai dar atveze kugelio, vaisiai, sampanas, brendis, sultys ir t.t.

    Lulu

  8. 1

    Torciukas, salti uzkandziai ir karstas ;)

    Eli

  9. 1

    nieko ypatingo - misraines, salotos, saltiena, silke visokiausiais budais, sumustinukai - kepta duona su silke, mesos vyniotiniai, grybai... is karstu - kepsniai, sonkauliukai...
    is saldziu - sakotis, vaisiu punsas, zele, tortas, saldainiai...

    romantike

  10. 1

    Buvo tortas, bananai, vieno kasnio sumustinukai ir karstas patiekalas - mesos troskinys.

    kvapni_feja