• 10ats.

    Mamytes kurios auginate nuo 2iki3metu vaikucius ir esate uzsiregistravusios darbo birzoje ar jus siuncia i darbus nors esate pasake kad neturite kur palikti vaikucio siuo metu?

    Aciu uz atsakymus.

    ausrabŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tai aisku siuncia,tam ir yra darbo birza,jei nenorit kad siustu,galit nestoveti,busit drausta iki kol vaikui sueis 8 metai,jei vienas vaikas,tereikia nueiti i lygoniu kasa.

    Jolka123

  2. 2

    čia baisi problema, aš esu užsiregistravusi, vaikui 3m, kol kas darbo tinkamo nerandu, nes netinka darbo laikas ir alga, juk darželis tik iki 17h laiko vaikus, o kur palikti , jei darbas iki 22h, žodžiu gaunasi didelė nesąmonė, užsienį yra trumpinamas darbo laikas mamoms, bet pas mus daryk ką nori, o ir darbo vietų nėra. Pasakys, kad vesk vaiką į darželį ir išbrauks, man taip siūlė, net pažymą išrašė į nemokamą vietą darželyje, bet kas iš to jei darbo nėra tinkamo.

    vinipukas

  3. 2

    darbo birza tam ir yra darbo birza, ji jiesko jum darbo.. jei jus negalit dirbty jokio darbo tai ismes tikrai, nes vien tik del pasalpos niekas nelaikys, tokia tiesa..

    kristale

  4. 1

    Anonime,lygoniu kasa draudzia mama kol vaikui sueis 8 metai,jei daugiau vaiku tai iki pilnametystes.Paskaitikit istatymus.

    Jolka123

  5. 1

    darbo birza tam ir yra kad padetu ieskotis darbo, is pradziu mane tai metus laiko niekur nesiunte o paskui pradedjo siuntinet

    vestina

  6. 1

    pas mano drauge leliukas triju menesiu,tai ja ir siuncia del darbu,jiems ne motais,kad nera kur vaiko palikti,gali ir nestoveti birzoj,tereikia su vaiko gimimo liudijimu kreiptis i teritorine ligoniu kasa,kol vaikui sukaks 8eri metai busit soc.drausta

    ruta26

  7. 1

    Tas tiesa,kad iesko,bet as prasiau puse etato ,man siulo 8-12h.

    ausrab

  8. 1

    Jei stovite darbo biržoje,jiems neįdomu kad neturite kur vaikų palikti.Atsisakysite kelis kartus ir išbrauks iš biržos.

    aidaS

  9. 0

    kai as pasigimdziau tai uz men turejau atvykti i darbo birza, mano leliu buvi na gal menuo ir savaite,man pasiule darba iskarto,nors pries tai tylu buvo,kol nepastojau ,na sakau kur as toki leliu paliksiu,papinukas dar,tik ir kabo prie kruties,ji sako niekam neidomu,tokie istatymai,tai pasiule i ligoniu kasas nueiti susitvarkyti dokumentu,ir draudzia kol vaikui sukaks 3metai,o ne kai kas minejo 8metus

    Anonimas

  10. 0

    Neužpykit,bet nereikia stoti į biržą,jei turite vaikų ir taip aišku,kad gali pasiūlyti darbą,o žinote kad negalėsit eiti dirbti.

    aidaS