• 32ats.

    Mamytes kaip reguotumete jei vaikas ispiltu jogurta ant kompiuterio klaveturos?

    mums sy ryta atsitiko toke bedele mano pana netycia ispyle jogurta ant klaveturos,zinoma subariau,o poto taip negera pasidare,bet o kaip kitaip parodyti jog reikia buti atsargiam!

    gintarevilte4-6 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na jau tikrai jeigu maziukas toks tai kaip jis atsorado prie kopiuterio, jeigu jums tas kompiuteris yra brangus tai saugokite ji ir maitinkite ar paprasykite vaiko valgyti kitoje vietoje. Jeigu mano vaikas taip padarytu su kazkuom panasiu nors abejoju tikrai nebarciau nes man kompas nera svarbiau uz ji, aisku paaiskinciau, kad tai yra negerai.

    CARIBIO

  2. 2

    Jai tikrai netycia as nebarciau vaiko uz tai,bet jai specialiai,kraipes,maives ir t.t su tuo jogurtu tai tikrai gautu velniu uz tai, mums dar nepasitaike tokiu atveju visuomet valgo viska prie stalo na nebent greita maista pvz kaip sausainuka ar baranka tai valgo eidamas tiesiog buna, kad pritrupina, bet nebariu uz tai visiems vaikams pribyra visokiu trupiniu bet tai irgi nyuo situacijos jai matau specialiai tai daro tai tikrai daug velniu gauna

    ikmeskute

  3. 2

    Na taip, Bosiene, bet kartais tiesiog isgaruoja is galvos ir pan. ir negalim nuspet, kartais tiesiog neuzbegsi ivykiams uz akiu. Nesam robotai, o zmones, visi klysta, o ypac vaikai, jie taip ir mokinasi, taip ir uzauga . . . o tevai tam ir yra, kad nuvestu tinkama linkme... gi netycia, ne specialiai tas vaikas padare. bet taip, sutinku, nepaliksi kavos, kad vaikas nepasiplinkintu, stengiesi isvengti. bet ir apsipliko vaikai, ir guzus uzsideda ir pan. tikiuosi suprantat ka as cia paistau :)

    reda83

  4. 2

    tai jei suaugusiam visko pasitaiko, tai ko noret is vaiku?! Jei patys taip darom, jiems rodom pavyzdi, tai gali iskilt klasuimas kodel mums galima, o jiems ne.
    Bosiene, tai vaikams kaip tik labiau ir gali nutikt tokios ir panasios nelaimes.. ir apskritai, esu pastebejusi, kad Jus esat labai kategoriska. . . Niekada nesakyk niekada :).
    gintarev, nepergyvenkit, tai tik kompiuteris, o paaiskint aisku reikia, kad ateity butu atsargesnis ir saugotu daiktus.

    reda83

  5. 2

    Rakolina, klaviatura buna ir nesiojamam kompiuteryje, ir ji 20 lt tikrai nekainuoja :). Oij, sunku pasakyt, kaip reaguociau, supykciau, gal pakelciau balsa biski, bet kelios sekundems praejus atgauciau sveika prota - kas padaryt, padaryta, tik tikrai gautu paaiskinima, kad reikia atsargiai elgtis prie pc ir pan. bet lupt tai negautu. nors ka as cia kalbu, pati esu kavos paliejus ant stalo, kai ten stovejo laptopas, tai gerai, akd gretai pagriebiau, nespejo kava priteket. visiems pasitaiko.

    reda83

  6. 2

    ziurint ka tas jogurtas veike prie klaviaturos:) jei as pati valgiau ir dukryte priejusi ispyle susinervinciau ir zinociau kad kita kart reikia pasidet jogurta taip kad neispiltu,mano dukrytei metai,tai pas ja tokio suvokimo nera,kad tycia ar netycia,vaikas taip susipazina su pasauliu,liesdamas,imdamas,ragaudamas...bet jai vaikas didesnis,ir paprasciausiai uzkandziavo prie kompiuterio,tada uzkandziai butu perkelti prie valgomo stalo.

    pinakolada

  7. 2

    supykciau,nes musu kompiuteris nesiojamas,ir uzpylus ant klaviaturos turbut butu sudie visam kompiuteriui..todel saugau kad vaikas nieko nevalgytu ir negertu jei kompiuteris ijungtas ir vaikas sukiojasi netoliese..

    sandritute

  8. 2

    nerėkčiau, bet subarčiau bei trumpai ir aiškiai paaiškinčiau kodėl negalima ir ką blogai padarė, kad suprastų ir prisimintų

    vinipukas

  9. 2

    Viskas priklauso nuo vaiko maziaus ir pacios situacijos. Jeigu as pati palikau kompa taip, kad vaikas gali pasiekti ir uzpilti jogurta ant klaviaturos, tai ziopla as, o ne vaikas.

    Isnykstanti

  10. 2