• 13ats.

    Blogas miegas. 9 menesiu mazylis pastoviai nakti prabunda apie 10-15 kartu, gal kam nors taip buvo?

    Turiu problema, regis viska ismeginau ir nerandu niekaip problemos, gal Jus man galesite padeti. Situacija tokia: mano mazylis (9 menesiu), pastoviai nakti prabunda apie 10-15 kartu verkdamas, jis sedasi, stojasi, ji paguldai ir jis toliau miega ir taip vargstu visa nakti. Maniau pradzioj, kad sapnuoja kazka, nes labai isitempes miega, trukcioja, juda, kniaukia miegodamas, bet jau 3 menesiai taip. Gal kam nors taip buvo?

    RubeMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    mano mazutei taipat budavo,daug prabudinedavo ar raitydavos,labai neramei miegodavo.vaistinej radau toki sirupiuka hemopatini,,sedalija,, jis skirtas neramiam miegui ir nervingumui.labai jis mano mazylei padeda.

    viktorijaz

  2. 1

    Buvo,buvo ir dabar kartais būna,nors mums jau 1m.9mėn.Niekas nepadėjo,ką išbandėm,buvo ir dantukai kalti,nes labai sunkiai ir vėlai išdygo,ir pilvuką pūsdavo naktimis.Manau,kad visi per tą pereina,tiesiog vaikas su laiku išaugs:)

    vitalijus

  3. 1

    as taip vargstu nuo vaiko gimimo jam jau 1m10men bet vis dar taip pat miega

    rasiuksas

  4. 1

    lasai paskutinej vietoj,bandykit pries miega ismaudyti valerijono saknu arbatoj

    ruta26

  5. 1

    As patarciau pasakyti jus priziurinciam daktarui,gal israsytu kokiu lasiuku raminanciu,ar raminancios arbatytes pries nakti isgerti.Manau butu ir jum ir vaikui geriau.

    pavasarinuke

  6. 1

    taip maniau,kad dantukai,bet tie kurie turejo isdygti,jau visi islinde. pameginsiu nekreipti demesio,bet bus labai sunku :(

    Rube

  7. 1

    pazystama problemele.

    alex1

  8. 1

    Ir as turiu panasia problema,manau gal tai dantukai dygsta.

    marinaaa

  9. 1

    as taip pat vargstu su tokia pat problema. as galvoju kad jam dantukai auga. maniskis nuo 7 men toks paliko. truputi padeda kai sociau pamaitinu pries miega. paskui kai nustojau imti ant ranku taip pat sumazejo naktiniu kelimusi. geriau miega vakare pabuvus ilgiau lauke. gal kambaryje karsta ar salta. maniskis dazniau kelinejasi kai buna karsta arba siltai aprengiu.ir dar pabandyk nekreipti demesio kol neprades verkti. gal jis atsikels pavaikscios ir atsiguls. manp vaikutis pasikukineja atsistoja o paskui pats atsigula.

    wiktoriuke

  10. 0

    mano mazylei taspats,siaubingai miega nakti,keliuosi irgi apie 10 kartu prie jos,gal daugiau,tai tesesi jau menuo kazkur,dabar mum 8 menesiai, gerem ta sirupiuka sedalia,bet niekuom nepadejo.ir nebezinau ko griebtis.girdejau kad vysto vaikus kurie neramei miega,bet dar nebandziau ir nemoku

    zivile74