• 11ats.

    astminis bronhitas, kas susidurete su sia liga?

    gal kas esate susidure, kai vaikas serga asminiu bronhitu? Mano mergytei nustate sia liga, mes kosom iki vemimo, preita nakti vaikas apsiveme kosidama. Geriam ventolina.

    viilmmaaVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    sveika vilmmaa,mes vakar kaip tik buvom tyrimam taip kad sia beda ir mes turim tik dar klausimas yra ar alergine astma ar bronchitine,nes vakar tuo paciu dare alergijos testa.Mano sunus kaip tik pradeda koset tai pirmas dienas vemia ziauru ziuret kaip vaikas vemia,kankinasi truksta oro.Pries tai mes garindavomes spec aparatu pari boy,o vakar israe dvieju rusiu inhaliatoriu purkstis.Uz savaites suzinosim kraujo tyrimo ir alergijos rezultatus,po 3sav.vyksim vel apziurai tada pritaikys gydyma,gal teks vykt 3sav i sanatorija kol kas dar gydymo eigos nezinau isskyrus inhaliatoriu.Buvau pries keleta dienu rasius maniau kad jau kapstomes is savo bedu,bet pasirodo kad ne.Nezinau koks lt gydymas,nes mes esam svetur.Linkiu stiprybes ir kantrybes tikiuosi nugalesit jus sita liga,nes tikiuosi ir as to paties.

    Anonimas

  2. 1

    bet jums prasideda slogyte,ir kaip suprantu vaikutis nekosti? Mums iskart kosuliukas poto jau baisesnis kosulys,ir taip kiekviena rudeni ir ziema kankinames:{

    viilmmaa

  3. 1

    Mes sia diagnoze priskyre kai mums buvo tik 6men. Mums iskart israse recepta inhaliatoriui, tokia plastmasine dudele, su kauke kuri uzsideda an nosytes ir burnytes(jis vaikiskas, mokejom apie 120lt) ir vaistukai salbutamol ir pulmicort, o liga mums prasideda sloga, toliau prasideda sunkus kvepavimas, svokstimas toks ir jei neduot vaistu tada kuo toliau tuo sunkiu kvepuot jam buna, nu ir aisku jei jau toks kvepavimas tada gulames i ligonine. Daremes tyrimus alergijai, mums parode, kad alergiski pieno produktams. Pas mus nebuna kosulio iki vemimimo. Tai vat:) ( Dabar mums 2 metukai)

    vaida1983

  4. 1

    viskas, kaip gydotes,kokie vaistukai padeda,ar dust? Ar vemia kaip manoji dukryte?

    viilmmaa

  5. 1

    na as tikiuosi,kad isaugsim,gimineje nera serganciu astma...

    viilmmaa

  6. 1

    na mes ir turejom sia beda,iki metuku mano mergyte nesirgo jokiom ligom ,ir viena kart kai susirgo bronchitu tada ir prasidejo iki 4m tesesi saltuoju sezonu kas 2sav ligonine,inhaliacijos kasdien, antibiotikai,ir pulmonologe pripazino astma,manem, kad ji paveldeta,nes giminej yra daug serganciuju,bet stai jei dbr 5m gyvename islandijoje,buna suserga gripu bet tikrai netaip kaip anksciau....p.s. beje geriamas ventolinas juk sirdelej kenkia,mes naudodavom purskiama,ir dar kitus vaistus astmai apgydyti bet nieks nepadejo....gal ji issaugama o gal itakojo klimatas...

    sekundeee

  7. 1

    linkiu kad kuo greiciau pasveiktumet,nes tikiuosi kad ir mum bus geriau.

    Anonimas

  8. 1

    mums reikia laukti,todel,kad gydytojos manymu,ji dar per maza pusti i balioneli,taip yra ziauru,kai vaikas kankinasi,tikiuosi mes isaugsim. Gerai,dar kad mes nedustam,tikiuosi to neteks patirti,bet mums visada,ateina ruduo ir prasideda vargai.

    viilmmaa

  9. 1

    ziauru kad lietuvoje net ir vaikam reikia moket uz tyrimus ir vaistus.Mum dare alergijos testa bet tik 12 alergenu,bet jau is ju 3 ar 4buvo alergiskas,taip pat putem i balioneli,bet uz nieka nemokejom,taip pat vaistus gaunam nemokamai iki siol viska.Mano sunus vemia visa laika kaip tik pradeda koset,jau gerai zinau jei koses tai ir vems,o svarbiausia kad negali niekuo padet,o ir jokiu vaistuku skrandis nepriima nes viska tenka isvemt.Ir du kart teko gulet ligoninej su plauciu uzdegimu nes geriami antibiotikai nepadejo nes isvemdavo.Mes dar turim spec.lasiukus ar zvakutes extra atveju jeigu labai pablogeja tada jie per keleta minuciu prapliecia bronchus ir vaikui pasidaro geriau bet cia tik extra atveju.Bet labai keista,kad tiek ilgai reiia jum laukt net 4men,juk per tuos 4men visko gali nutikt.Kaip minejau inhaliatorius PARI BOY ir i ji pilami vaistukai musu isganymas nezinau ar lt tokiu yra (bet tikiuosi) labai padeda be jo butume tikrai neissiverte,bet kai lt viska reikia moket patiem tai jis labai brangus yra apie 700litu jei ne daugiau,bet dabar mes gavom inhaliatoriu purkstis tai nereikia sedet ir laikyt kaukes greiciau suveikia,bet labai geras dalykas kuris gelbeja.O siaip ta nieas mum negelbeja.Viena viltis kad gal isaugsim sia liga,

    Anonimas

  10. 1

    mums yra alergine,viskas prasidejo nuo to,kai isigijom suni,prasidejo bronhitas is to issivyste asminis bronhitas,pradzioj nebuvo jokio vemimo,tik dabar pirmas kartas,beje ji nedusta man,bet ziaurus kosulys,iskurio vystosi vemimas,nzn,kaip bus,po 4men turim vel vykti pas gyd apziurai,pusti i kazkoki balioneli,kad tikrai nustatytu ar tai asma. EISIM tirtis kam butent yra alergiska,pas mus 36 alergenam kainuoja 180lt, o mes esame pasidare bendraji imuglobina ar kaip jis ten vadinasi,kuris parode,kad yra alergiska,ir jo yra daugiau negu suaugusiam zmogui norma. Gal supratai ka norejau parasyti? :} o seip mes kaitinam nugaryte ,kojytes,barsuko tepalu tepam.

    viilmmaa