• 9ats.

    patarkyt, ka man valgyt ar ka daryt, mano mergytei tik 2 savaites, jai pucia pilvuka, mes geriam espumisan, masazuoju pilvuka ir su kojytem masaziuka darom, bet nieks nepadeda, naktimis kai atsikelia, tai taip stengiasi pakakot, bet negali, gal kam taip buvo? Gal patarimu duot galit?

    TnijoleKūdikio pilvo pūtimas, diegliukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Na taip jau buna su tais pilvukais,nieko cia nepadarysi,duok ir toliau espumizana pries kiekviena maitinima ir po menesiuko bus geriau,o po poros visai nebejusit tu diegliuku.Kantrybes.Beje dar guldyk vaikuti dazniau ant pilvuko ir vaikui bus geriau ir jum ramiau.

    pavasarinuke

  2. 1

    gal neteisingai geria ir todėl oro prisigaudo daug

    vinipukas

  3. 1

    o taip buvo...labai nepergyvenk del maisto.. pasisenk ilgiau stacia palaikyti kad dujos geriau iseitu. bet mano mazyliui padeda. gazuotu gerimu venk, kuo daugiau vandens gerk, kai vaikas maitinamas kurtimi, gali kakoti ir kas trecia diena,

    mila1

  4. 1

    Savo pienu nustot maitint tai tikrai nereikia,kaip kad kai kas čia siūlo.Šiaip dar neparašei kiek jinai kartų pasituština.Ar jai jau rimtai užkietėja viduriukai ir neprakakoja(tada jau saugiausia būtų pasitart su gydytoju) ar jai tik pučia pilvuką.Savo mitybą pradžioj žiūrėt labai reikia.Valgyt reiktų daugiau virtą maistą-mėsytės,daržovių(išskyrus ankštines ir kopūstines),košės kokios.Po truputį galima valgyt visko,bet tik tikrai ne po daug.Man tai buvo,kai aš persistengus buvau su pieno produktais,pieno gerdavau nemažai.Kai sumažinau pieno vartojimą po truputį viskas susitvarkė.Dar gali pabandyt kitokių lašiukų pvz.Babyfen.Pasiskambink gydytojai jei turi galimybių,manyčiau tikrai patars ką daryt.Svarbiausia nepanikuok,mažai kuriam leliukui,pradžioj ypač,nebūna problemyčių su pilvuku.Dar galiu pasiūlyt pasiskaityt tinklalapyje www.zindyk.lt.Ten gali ir klausimą specialistui užduot.Sėkmės.

    Vilmiene

  5. 1

    ka daktarai sako? valgyt ka valgai ,ko nevalgyt paciai kam, jautri mazoji tai reikia nustatyti ramuneliu arbateles vos vos tokios gelsvos duoki

    dovile40

  6. 1

    Sunku pasakyti i ka tavo dukryte taip reaguoja.Stebek savo mityba.Nevartok maisto,kuris pucia pilvuka,negerk gazuotu gerimu,atsargiai su pienu ir kai kuriais vaisiais.Ziurek ar tau paciai nepucia pilvo.
    Pasistenkit pilvuka laikyti siltai,padeda siltos voneles.

    Amorsita

  7. 1

    valgyk naturalu jogurta, virta morka bulve mesyte, kruopu koses. o kai matysi kad viskas gerai ivedinek naujus produktus ir stebek ar nepucia pilvuko.

    wiktoriuke

  8. 0

    veiksmingesnis saab simplex tokie pat lasiukai tik veiksmingesni. mes gal iki 3 men naudojom. nes pivuka pute.

    monax

  9. 0

    mano mergytei taip budavo kol maitinau pati,cia vadinasi spazmukai(niu jei priedo mergyte nei is sio nei is to ima verkt,cypt),tai neprakakodavo...tai ir arbatyciu girdziau ir klizmute.Tai nerimo kol nepradejau virt vadinamu klijuku,o pati isvis nutraukiau maitinima,tada ir nustojo bent jau mano panickos bemieges naktys,bei klyksmai,bei neprakakojimas....

    sigrida31