• 24ats.

    Vyras fanatikas. Sakykit ar kurios nors vyras yra uzkietejes kokios nors srities fanatikas, kaip Sportas, Zvejiba, Azartiniai zaidimai ir kiti dalykai. Ar tai kenkia jusu santykiams? Ar Jus su tuo kaip nors kovojate, ar tiesiog pasidarote to dalyko fanatike ir jus ( na ar bent gerbeja)?

    Maniskis uzkietejas "Kasio" fanatikas, tie visi menedzeriai, Hattrick'ai, BballZone's ir kitoks biesas, mane buvo pradejes erzinti ir del to labai su vyru pykomes, del to, kad jis pastoviai sedi ikises nori i kompa, tikrindamas rezultatyvuma, sudarinedamas sudetis, poto kazkokie Meetai, tu visu menedzeriu. Aisku jis bande man rodyti, aiskinti, kaip ten viskas vyksta ir t.t., bet tai man atrodo bergzdzias laiko leidimas.

    Kaip pas jus situacijos?

    AnonimasŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Mano vyras tikras sporto fanatikas.Kaskada ir as labai buvau inikusi,bet dabar aprimau.Mano vyras kiekviena diena sportuoja po 3 valandas dar plius baseinas vakare ir pirtis.Tas mane siutino kazkiek laiko,bet paklausius,kitu draugiu kuriu isgerineja ir kitka,susitaikiau ir dziaugiuosi,kad vyras negeria,o aria sporto saleje.Tiesa dar fanatizmas pasibaigia sveika gyvensena tai yra sveiku maistu.

    lolitaaa

  2. 3

    dziaugiuosi kad pas mus seimoje taip nera,mes db tik dukros fanatikai pasidarem

    sandi

  3. 2

    manasis uzkietėjes medžiotojas. tai kai tik kas kviecia tai ir varo. as tai tikrai nepasidarysiu gerbeja tokio hobio, bet nors naudos namams yra kai nušauna kanors

    IlonaP

  4. 2

    Mano vyrui labai patinka biliardas ir beisbolas. Nemanau kad kada nors susidomesiu beisbolu, bet biliardu siek tiek susidomejau :) Realybeje dar neisdrisau pabandyti, bet internetu vos ne kasdien zaidziu ;) Ir kartais nuejus su vyru i biliardine nebera taip nuobodu, kaip budavo anksciau :")

    Yuki

  5. 2

    Vyras ne fanatikas, o darboholikas

    Jorkaile

  6. 2

    meginu atpratyt. o taip geriausia tokiem fanatikam sugalvoti darbu

    irma89

  7. 2

    maniskis uzkietejes sporto fanatikas. Is pradziu mane tai erzindavo bet po keliu metu bendro gyvenimo pripratau ir susitaikiau kad kitaip nebebus. Pati sporto megeja taip ir netapau

    ginnta

  8. 2

    Mano vyras automobiliu fanatikas. Ju remontas ir viskas kas su jais susije. Bet ne is tu kur jau nebenormalu darosi, kai pradeda trukdyti santykiams, ir pamete galvas del savo pomegiu. Pas mus taip nera.

    kvapni_feja

  9. 2

    buvo vienu metu pries kokius 7metus PC zaidimu fanatikas - diena nakti ilindes i kompa sededavo. pykdavau labai, nes net nepavalgydavo normaliai - pagamini, atnesi, tai girdi tik "aha, mh.. nu tuoj.." ("tuoj" ateidavo po valandos) bet kazkaip pragyvenom si etapa.
    niekaip nesupratau tokio "pasinesimo", kol pati pries 3-4metus gera pusmeti "sirgau" online zaidimu "riteriu karai", net naktim statydavaus zadintuva, kad ir keliskart, keldavaus atlikt puolimus, slept armija, rinkt vertybes, snipinet priesus.. nu va tada as "sirgau".. stipriai.. bet praejo ir vsio :)

    Anonimas

  10. 2

    nu maniskis buvo uzkietejas zvejys o dabar aprimo:) o ir kasiukas nebetaip biesina kai uzsienyje dabar:)

    Anonimas