Atsakymai

  1. 3

    Pati nenešioju tokių kelnaičių,bet esu girdėjusi apie nuostabias bambukines pižamas vaikams:))Jos labai gerai nešiojasi,skalbiasi,malonios prie kūno,nes yra natūralaus pluošto:))Labai teigiamai vertinu šio pluošto gaminius:))

    vitalijus

  2. 3

    "Bambukinių"-tai yra pagamintų iš bambuko pluošto buna ne tik kelnaičių ,bet ir rankšluosčių,chalatukų,mot.-vyr. apatinis trikotažas,palaidinių.. Taip pat ir nemaža dalis kūdykiams skirtų drabužėlių, ortopedinių kojinių ir iprastų vyr.-mot. bei vaikams puskojinių, mezgimui skirtų verpalų..
    Kuom ypatingas babuko pluoštas? Tai tuom kad kad jis minkštas,neelergizuoja jautrios odos,laidus orui ir palaiko pastovia kūno temperatūrą,su lengvu gaivumo vėsumo efekto pojūčių. Todėl dėvint iš šio pluošto drbužius, kūnas nešunta,neperkaista,nedrėgsta.Jaučiamas minkštumo,švelnaus priglūdimo efektas. Kai yra per karšta suteikia gaivumo,vėsumo.O kai yra šalta puikai sušildo nes neleidžia kūnui sudrėgti, prakaituoti o kai kūnas yra sausas tuomet ir šilta :)
    Vienintelis minusas bambuko pluošto yra tas ,kad jo nebuna 100% (netiesa rašo gaminių etikėtese jei rasite 100%) be jokių priemaišų pvz: elastano ar polistierio ar kitos papildomos sudėties jo nebuna. Todėl ,kad tuomet jis paprasčiausiai labai greit susidėvėtų nes yra neatsparus daugkartiniam skalbimui ar trinčiai ,praranda formą.Todėl gaminiuose jo daugiausiai gali būt 80% maxi.
    BAMBUKO pluoštas gaminamas Tik vienintelėje KInijoje, ten kur ir yra auginamos bambukų plantacijos.Kadangi bambukas savaime labai greit augantis augalas, jam užauginti nenaudojami jokie Chemikalai,purškiklai. Todėl jis yra kur kas EKOLOGIŠKESNIS net ir už Medvilne,kuria užaugint sveika,kokybiška kur kas sudėtingiau ir be cheminio apdirbimo neimanoma.

    Anonimas

  3. 3

    Pedkelnes net trejas turiu, o kelnaiciu kazkaip ir neuzmaciau, bet jei kur pamatysiu, butinai pirksiu, nes pedkelnem esu labai patenkinta

    almyte7

  4. 3

    As kaip tik pries kelias dienas buvau "Spartos" parduotuveje vilniujke ir maciau bambukines kelnaites (pries tai buvau girdejus apie bambukines patalynes, ranksluoscius ir kojines) - lb dailiai ir graziai atrodo..turetu smagiai nesiotis..kaina virs 20lt:))) reiks pabandyt:))

    raimoskyte

  5. 3

    as irgi negirdejus kur ju buna pirkti?

    vejune

  6. 2

    vyrui apatinius pirkau tokius, labai patenkintas, patys megstamiausi ir praso kad tokius visad pirkciau :)

    arcita

  7. 2

    Emiliuk,taigi paskaitykit atsakymus ir suzinosite, kame smagumas... - labai jaukios, svelnios, tamprios, nealergizuoja, laidzios orui, nesunta, neperkaista, nedregsta, ekologiska... ar mazai smagumo mamytes prirase

    zoze

  8. 2

    Tai naturalaus audinio apatinis trikotazas, labai malonus prie kuno. Beje as nesioju ir naktinius bambukinius. Super, kas nebandet tikrai pabandykit

    renaciuks

  9. 2

    dar neisigyjau tokiu,nes neuzmaciau kur yra,bet isigysiu butinai:-),girdejau geru atsiliepimu

    ruta26

  10. 2

    Nusipirkau neseniai, labai jaukios ant kūno, švelnios, tikrai labai malonu nešioti ir labai tamprios. Man patiko:)

    iinnggaa