Atsakymai

  1. 2

    Kaip ir visom mamytėm,atitenka dalis buities :). Kol dar lialius nepasibeldė, stengiuosi turimą laisvalaikį išnaudoti įvairiai.mėgztu megzti, pasivaikščioti,susitikt su gerom draugėm.Beje dar koks malonumas ir vaikelio kraiteli pasirūpint,pasidomėt ir mamytėm skirtais kursais,ka nors paskaityt.Kai geras oras mėgstam laika ir gamtoje praleist,gaila grybų sezonas jai visai į pabaigą...
    O savaitgaliais tai su viru visada randame kaip papramogaut,dažniausiai po darbo laiką skiriame vienas kitam.

    Anonimas

  2. 2
  3. 2

    Dabar esu dekretinese, tai jei dukryte ne darzely su ja leidziam laika...o siaip susitinku su draugemis, pasedziu prie kompo, aisku naminiai darbai, o siuo metu dar ir virtuves remontas:))))veiksmo uztenka;))

    raimoskyte

  4. 2

    Na,kai buvau dekretinėse,tai sveikatos mažai turėjau...o,kai gimė dukrytė,tai vos spėju suktis namie,pusryčiai,pietūs,vakarienė,ėjimas į lauką,namų tvarkymas ir t.t.Man veiklos tikrai užtenka:))

    vitalijus

  5. 2

    Kai buvau dekretinėse daug skaičiau, mezgiau, siuvinėjau, o kai gimė vaikelis, tai visam tam laiko visiškai nebeturiu, diena suplanuota ir užimta nuo ryto iki vakaro,

    iinnggaa

  6. 2

    laisvo laiko daugiau surandu tik vakarais,o dienom buitis,buitis

    ruta26

  7. 2

    Laika namuose leidziu priziuredama maziu. Ziurim tv, zaidziam zaidimus, dainuojam daineles, einam i lauka ir siaip visokiais niekais uzsiimam :) Po piet gaminu maista, prisnustam :)

    kvapni_feja

  8. 1

    valgit padarau,susitvarkau kambarius

    kazenka

  9. 1

    uzsiemu kasdien tuo paciu:tvarkymasis,valgio vyrimas,daiktu deliojimas i savo vietas...nusibodo ziauriai tas pats per ta pati,ne dar i darza galima buvo vasara iseiti.jei yra laiko,pasedziu prie kompo,filma paziuriu,knyga paskaitau,su vaikais iseinam kur pasivaikscioti ar i svecius.didele pramoga buna kai tetis musu kur nors nuveza pasibuti:)bet taip pagalvojus-nenoriu i darba,bent jau ta kuriame dirbau! jei kas pasiulytu kita,tai eiciau.tik deja turiu sedeti namuose trecius metus,nes nepatekom i darzeli..

    axom

  10. 1

    kai mazyle uzmiega as darau kokius nors rankdarbius dabar veriu medelius is karoliuku. ta pati rutina ir ta buitis labai vargina. tai vis kazkuo uzsiimu kazkaip ir laikas greiciau prabega ir taip geriau.

    monax