Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    As tai savo pinigu medeli laistau labai retai...karta i savaite,pusantros...ir vandeni pilu i vazona, per apacia pasiima, kiek girdejau...Bent pas mane jis puikiai laikos:)

    Jaudrute

  3. 1

    gali bandyt persodint, jei pasirodys kad saknys pradejusios minkstet, gal spesi bent dali isgelbet, nes man taip geltonavo, nuraskiau tuos lapus, paskui puspliki bandziau persodint, bet saknys dauguma jau buvo papuve, liko tik trys stiebeliai nepazeisti, bet vistiek as ju neisgelbejau.. ir tie dasibaige.. bet as buvau biski perlaiscius man rodos..

    Anonimas

  4. 1

    Jei pradėjo gelsti jūsų pinigų medžio lapai, gali būti, kad jūs jį perlaistėte ir šaknys pradėjo pūti.
    Žemei šis augalas nereiklus. Tinka kompostas, durpės ir smėlis lygiomis dalimis. Į žemės mišinį galima įdėti medžio anglies gabalėlių, kad oras ir vanduo lengviau pasiektų šaknis.
    Labai pavojingas zamiokulkui užsistovėjęs vanduo, nuo kurio pradeda pūti šaknys ir augalas žūsta. Todėl zamiokulko vazonėlio dugne turi būti geras drenažas. Išklokite jį akmenukais prieš pildami žemes ir sodindami zamiokulką.

    Anonimas

  5. 1

    Turejau pinigu medi,labai greitai jis pas mane augo,visus stebino. Isstypes,perauges pradejo mesti lapukus ir geltonuoti. Nuskindavau tuos negrazius lapelius. Kaip supratau - perlaisciau. Po kiek laiko jis pasidare nebegrazus ,su retais lapukais.

    Linute39

  6. 0

    persodinau tai tiesiog piningu medis atgijo pasirodo jam buvo mazai vietos :)))) o laistau nzn gal i menesi karta gal 2 :)))****

    Paulina20

  7. 0
  8. 0

    perlaistyt tikrai negalejau ir akmenuku yra dugne :)))) ka daryti ?gal persodint is naujo net nezinau :)

    Anonimas