• 23ats.

    kada pirma kart sodinot savo leliukus i autokedute?

    kokio amziaus mazdaug buvo jusu vaikas,kai isodinot i auto kedute?ar galima 2sav vaika guldyt i autokedute ar geriausia tada kai prades laikyti galvyte?

    mylime1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pirmaja tik 3 metu,nes anksciau neturejom masinos,todel nereikalinga buvo,o antra dukra,tai nuo 2 sav. veziojam autokedutei.

    Jolka123

  2. 2

    Dukryte nuo 1m kazkur,nes tik tada masina isigijom,o sunu nuo gimimo,nes ir is ligonines kitaip vaiko pasiimt neleido be auto kedutes.

    Bosiene

  3. 2
  4. 2

    kai nusipirkome sedima (nuo9-25kg) kedute,tada ir pasodinome apie 6men,dukryte savarankiskai sedejo jau,o iki tol naujagymio kedute naudojomes,sodinome jau pirmoj kelionej i namus is ligonines.

    pinakolada

  5. 2

    Pirmąjį kartą savo mažutę į auto kėdutę guldėm, kai važiavom iš gimdymo namų. Juk tos mažosios kėdutės ir pritaikytos leliukams nuo gimimo

    almyte7

  6. 1

    nuo 2 sav,bet labai trumpos buvo musu isvykos

    ruta26

  7. 1

    Jei atokėdutė skirta nuo gimimo, drąsiai galima sodinti 2 sav. aš pati pirmą kartą pasodinau gal kokių 2 mėn., nes visur su lopšiu vežiojomės.

    iinnggaa

  8. 1
  9. 1

    Griztant is gimdymo namu, t.y. 3 para po gimimo :)

    shenon

  10. 1

    6dienu, nes reikejo is ligonines parsivezt.. autokedutes nuo 0-9/13, tam ir skirtos kad galima nuo gimimo, tik kad labai jau nepatogiai jie ten pusiau sedi, tai geriau kuo maziau vaika tampyt, tik jei labai reikia kur vaziuot, kad nevargint vaiko nugarytes be reikalo..

    safariE