• 3ats.

    Pametinukai. Kaip sekasi auginti pametinukus? ar isvenget pavydo scenu parsivezus is ligonines mazajy?

    Mano suneliui metukai ir du menesiai, su vyru planavom ilgai nelaukti ir pirkti jam sesute:) Taigi leliukas jau mano pilvuky, 6 savaites:) papasakokite kaip sekasi auginti pametinukus? ar isvenget pavydo scenu parsivezus is ligonines mazajy? Suneliui bus beveik 2 metukai kai gims antrasis,galbut dar nelabai supras aiskinimu kad atkeliauja naujas mazylis i seima:) papasakokit kaip jums sekesi:)

    RutukeVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    http://www.mamanija.lt/klausimai/603/pametinukai-vaikai

    ruta26

  2. 1

    Mano dukrytei 3m,o sunui 1m4menesiai,kai tik atsirado leliukas pilvelyje iskart dukrytei aiskinom,jog bus broliukas ar sesute ir tikrai supranta pamazu,jog ne tik mamyte keiciasi,bet ir viskas aplink namuose,juk atsiranda barskuciu,mazu rubeliu ir visa kita.Jokiu pavydo scenu nesulaukem,nes dar broliukas tiek demesio nereikalavo,o ir zaislais dalintis nereikejo ar dar kazkuo.Man auginti galiu pasakyt gan lengva,bent jau dabar valgo abu ta pati maista,kartu pazaidzia,o ir dukryte jau atbegus pasako,jei broliukas daro kas negalima.Aisku neisvengiam ir pestyniu,asaru,bet cia pas visus taip manau:)Manau reikia nuo pat pradziu tik atsiradus leliukui pilvelyje bandyt vaikuti itraukt i pasiruosima,o paskui ir i auginima ir visur kitur kur tik imanoma nebandant jo atitraukt ar istisai sakyt cia ne tavo o sesutes ar broliuko,neliesk neimk ir t.t,tiesiog reik mokint ir aiskint:)

    Bosiene

  3. 0

    tai jau cia nebebus pametinukai.. :) o kai vyresneliui bus du metukai viskas bus daug lengviau. Jis supras, kad negalima maziuko skriausti, juos domins skirtingi zaislai ir t.t. As auginu dvieju metuku dukryte ir metuko bei poros savaiciu suneli, abu jau vaiksto ir zaidzia kartu, maistas ju labai pansus, tai istisai pesasi.. Vyresnele ismoko ant puoduko, bet dar daugybe visokiu nesusipratimu vyksta, dukryte kaip ir didele, bet nesupranta, kad reikia dalintis, apkabina broli neapskaiciuodama jegu, pastumia, uzgula.. mazas verkia, o as isvis ramybes neturiu- kiekviena akimirka abu kelckiukai salia.. vieni kambary nei sekundes nebuna, vis kas nors nutinka.. bet karta i diena kuris nors vienas pakraujuoja. Zodziu kai abu tookie maziukai (nors vienas metuku ir vyersnis) baisiai sunku, o jums manau bus lenvgviau.. Juk kai antragimis prades sedeti, vaikscioti ir zaisti jam bus metukas, o jusu pirmagimiui beveik trys, tai jau pakankamai savarankiskas ir protingas vaikas.. Mokes ir ant puodo pats nueit ir zaisti vienas, jau tikrai valgys normalu maista ir saugos bei globos broliuka. MAnau nera ko jaudintis, viskas bus gerai!!!

    Anonimas