• 16ats.

    ar gali skaudeti krutine nestumo metu?

    sveiki,man atrodo kad as laukiuosi nes rugseji dar nesirgau,nestumo testa dariausi,bet buvo antra juostele vos iziurima,tai ir nebezinau kolkas.krutine skauda nezmoniskai,man yra mastopatija,ir pries menesines visada labai skauda,o dabar jau gal 5d kaip negaliu net prisiliest,nezmoniskas skausmas,nes pazastys skauda,ar tai normalu,gal kam panasiai buvo nutike,o gal as visai nesilaukiu,ir del to man sitaip skauda,gal visdar susirgsiu.(menesines turejo buti 19d.)

    inguliux87Fiziologiniai pokyčiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Krūtų skausmas - vienas iš nėštumo požymių (bet nebūtinai), manau jau nebesulauksi mm, pasidaryk testuką ir keliauk pas ginekologę dėl tokių didelių skausmų, gal kuom palengvins.

    iinnggaa

  2. 3

    nestumo metu krutine visada jautri palieka,jei antra juostele vos iziurima,manau kad laukiesi,tik dar mazas nestumas

    ruta26

  3. 1

    Gali , pakartok testa, turetu antra juostele vis rysketi ir rysketi ! Manau jau tikrai galime tave sveikinti !

    Mazute

  4. 1
  5. 1
  6. 1
  7. 1

    taip, gali skaudeti. beto testa pasidaryk ir pas gine nueik

    Adri

  8. 1

    taip, tikrai gali. Padaugėja kažkokių hormonų

    Jorkaile

  9. 1

    man iki 10-os savaites labai skaudejo krutis, negalejau normaliai net ant sono gulet, tik ant nugaros - gydytoja sake, kad buna taip kai kuriom.

    Anonimas

  10. 1

    Jeigu antra juostelė bent kiek matosi - vadinasi esi nėščia, sveikinu :) Man irgi vos vos matėsi, bet rodos intrukcijoj radau parašyta, kad jeigu bent kiek matyti antros juostelės, vadinasi atsakymas teigiamas. O krūtinę tikrai labai tempia ir skauda per nėštumą.

    bum