• 11ats.

    Mamos , mano vaikeliui tempertura 37,9 :( labai nerami, nezinau ka daryti, gal y ligonine wezti, gal koks gripas??? :((( dar plius viduriukai uzkietejo :( ar gali buti kad nuo widuriuku uzkietejimo temp. pakyla? nebezinau ka daryti..

    PingvinKūdikio temperatūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    aciu visoms mamoms uz atsakymus, visgi buwo tridiene karstine ir teko pagulet ligoninej :( nes nakti uzkilo temp iki 39

    Pingvin

  2. 1

    kazin kur jus visos taip skubat su vaistais,kam gi juk tos temp. tik kelios dalys pakilusios.Ar tik vaikui vos nezymi temp. pakyla ir jau vaistai ka zin ka darysit kai pakils iki 40.Gerkit daug skysciu,tik pakilus virs 38 duokit vaistuku.

    Anonimas

  3. 1

    o kiek maziukui laiko.tai matyt kur persalo,taipo nepanikuok jai per nakti nenuksis temperatu nuvesk pas gyditoja.ir idek zvakute ir stebek maziuka.

    viktorijaz

  4. 1

    As tai ikisciau Viburkolio zvakute nakciai,nes dazniausiai buna,kad vakare temperatura dar labiau sukyla,o ta zvakute hemeopatine ir nemanau,kad didelios bedos pridarys,tik numus temperatura ir nuramins mazyli.Sveikit ;)

    pavasarinuke

  5. 1

    Galiu pasakyti,kad dabar greitoji nevaziuoja net ir pas naujagimius,jie tik konsultuoja telefonu ir siuncia pas savo gidytoja.Jei nera virs 38 temperaturos nereikia numusinet,duokit arbatytes atsigerti,jei pakils,duokit zvakute,arba pabandykit ikisti i uzpakaliuka termometro galiuka,patepta kremuku.Masazuokit pilvuka,lenkit kojites,kad galetu isstumti kakuti.

    Jolka123

  6. 1

    Na tai vaikas persalo, ar uzsikrete gripu ar infekcija kokia. Dabar daug juk serganciu. Visos bedos ir susidejo. Gydikites ir laikykites.

    kvapni_feja

  7. 1
  8. 1

    Kol nera keletos daliu virs 38, temperaturos negalima musti.

    kvapni_feja

  9. 1

    ko taip panikuojate, bandykit temperatura vaistukais numusti, ibufenu ar paracetamolio avakutemis, jei temperatura didesne bus 38,5 laipsnius ir neis numusti - tuomet skambinkite y greitaja, dabar siaucia gripai, gal kur ir perpute. Jei neramu, pasiskambinkite savo vaiko daktariai - tikrai jums patars ir nuramins.

    Lulu

  10. 1

    Ar kosti, ar sloguoja? Gal vaikas persalo? Kolkas nemusk temperaturos, jei jau virs 38.3 gali duoti zvakute nuo temp. Duok liepu ziedu arbatos, ar kitos vaikiskos siltos arbatytes silpnesnes.Ligonineje dar daugiau ligu pasigausit. Vaikas neramus, nes jei nekakojes turbut pilvuka raizo, gal skauda. Nuo to neramumo irgi gali temperatura soktelti.Tu nestresuok, o pabandyk kad vaikas pasitustintu. Jei stena ir neiseina padaryti, teks zvakute sunaudoti, nieko nebus tada.Eikit i vaistine ir nupirkite.

    kvapni_feja