Atsakymai

  1. 4

    esu skorpione ir visai esu gana rami ne kerstinga tik atsimenu ilgai jei kas ka padaro

    seselis_2

  2. 4

    Mano vyras sako, kad as tikra skorpione. Bet svetimi niekada neatspeja mano zenklo. O as pati neanalizuoju per daug, nes labiau tikiu i asmeninius horoskopus, o ne i bendrus. Gal tik savigrauza riskiai manyje budinga :)

    Ausra

  3. 3
  4. 3

    Aš irgi skorpionas ir dar gyvatė, jei pagal metus o ne mėnesius žiūrėsi. Bet jaučiuosi visai gera :) Atsimenu ilgai, bet nekerštauju, savo nuodais dažniau save skriaudžiu nei kitus :)

    vilmazak

  5. 2

    as tik metu horoskopa skaitau nes jis visad atitinka

    ielvai

  6. 2

    Aš ir skorpionė, kiti tai neatspėja niekada, žodžiu gerai užsimaskavus esu. O vyras tai pastoviai pabrėžia, kad esu tikra skorpionė :). O šiaip, tikrai turiu labai gerą nuojautą, negaliu lengvai pamiršti neteisybės, bet pati nekeršiju, kažkaip likimas sudėlioja viską į savo vietas. Labai didžiuojuosi, kad tokia esu, ir kitus skorpionus kur pažįstu - gerbiu, faini savotiški žmonės.

    Bertute

  7. 2

    mūsų šeimoj jau du skorpionai - aš ir mano mažulis :)
    horoskopuose rašo kad skorpionai seksualiausi iš visų ženklų, tai taip ir jaučiuosi, o kad kerštingi ... tai turbūt save daugiau nuodiju, nes kitam įkast negaliu, nors labai norėčiau

    auvilė

  8. 1

    as tai ne skorpione, bet va mano vyras yra skorpionas. ir atitinka jo charakteri.

    Vaidole

  9. 1

    as irgi esu skorpione bet daugelis sako kad visai nepanasi :) esu is ramesniu zmoniu tik izeidimus deja labai ilgai prisimenu ir negaliu dovanoti...ilgai atsimenu...o siaip sukalbamas zmogus ir blaiviai mastantis;)))

    Pearl

  10. 1

    kazkiek tinka, pagal gimimo laikotarpi skorpiones yra skirstomos i tris charakterius, as priklausau 3 grupei. Pirmos ir antros grupes charakteris man visai netinka ir nepatinka.

    vinipukas