• 10ats.

    vaikutis pastoviai steni, ka daryt?

    Mano sunelis 3 savaiciu pastoviai steni. buna net prabunda is miegu bestenedamas, arba steni iki verkimo. ar yra kuriai taip buve, gal turit kokiu patarimu? beje tustinasi normaliai...

    Cobrike1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    gal viduriukai uzkietejo

    geiza

  2. 2

    na mano maziukas tustinasi pakankamai skystai, daktare kaip ziurejo sake taip ir turi buti... o kokiu tu aliejuku patepi?

    Cobrike

  3. 1

    reis kekaku nori tada darikite su mailiuku

    kazenka

  4. 1

    maniškis irgi labai stenėdavo kai koks mėnuo buvo, stenėjo ilgai, apie mėnesį, ypač rytais ir kakojimu tai nesibaigdavo, tiesiog stenėjo ir tiek. Bet apie mėnesį ar pusantro pastenėjęs metė šį darbą. Dabar stena tik reikalui prispyrus :)

    vilmazak

  5. 1

    Čia ištrauka iš straipsnio "sveikas žnogus":

    Turbūt daugelis žino, kad džiovintos slyvos gerina virškinimą, laisvina vidurius. O kuo jos dar naudingos sveikatai?

    Džiovintos slyvos ne tik gerina virškinimą, skatina žarnyno peristaltiką, bet ir dėl jose esančių vitaminų (ypač A, C) bet taip pat stiprina regėjimą, didina organizmo atsparumą peršalimo ligoms.

    Džiovintų slyvų sudėtyje nemažai ir mineralinių medžiagų, kas itin naudinga nervų sistemai, raumenims stiprinti, vandens apykaitai organizme.

    Medikai yra pastebėję, kad žmonės, kurie valgo džiovintų slyvų, jaučiasi stipresni, darbingesni, mažiau pavargsta. Tai lemia slyvose esanti geležis.
    Dėl visų minėtų savybių džiovintų slyvų ypač reikėtų valgyti šaltuoju metų laikotarpiu.

    elegancija

  6. 1

    Aš būdavo pati džiovintų slyvų pamirkau ir valgau. Be to pasistengdavau mažylei užpakaliuką aliejuku patepti, kad lengviau būtų.

    elegancija

  7. 1

    O kai stena, bent jau išstena visada ką nors? Ar labai kietai? Gal reikia pačiai mamytei, jei maitini, pareguliuoti mitybą, kad viduriukus palaisvintų. Jei jau iki verkimo stena, gal pilvuką skauda. Nes nelabai aišku, ką reiškia normaliai tuštinasi..... Be to sakoma, kad berniukams dažniau pilvuką skaudą ir pučia.

    elegancija

  8. 1

    Musu vaikutis irgi stenejo :) Ilgai, daugiau nei metuku buvo ir vis dar stenedavo, bet daktare nekreipe demesio i tai, o ne musu daktare karta paklause ar jam su sirdim negerai, kad tiek steni? Bet su sirdim jam viskas gerai, ir siaip sveikas vaikas, o tas stenejimas praejo savaime...

    Zui

  9. 1

    maniskiui ir buvo toks laiko tarpas kad stenedavo.Maziukas stenedavo pries pirstelejima arba siaip tiesiog stenedavo.Didesnis darydamas kakuti nors viduriai nebuvo kieti.Nieko nedariau-tiesiog jiems manau tai didziulis darbas, jie labai stengiasi kol viska ismoksta.Geriausia netrugdyti jiems ramiai darbuotis :))) Aisku jei tai lydi kokias problemas reiktu pasikalbeti su gydytoja :)

    Rita

  10. 0

    maniskei taip pat yra steni ir steni net rekdama ar valgydama kartais, net nzn kuo jei padeti ka jus darote kad padetumete savo kudikiui?

    Anonimas