• 8ats.

    Ką daryti,kad dviejų metų berniukas noriai plautusi plaukučius?

    Maudytis jam patinka,bet plaukučius plaunant, verkia ir tenka skalauti per prievartą...juk nebus išmuiluotas

    labirinta2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mes tai iš muiluotų plaukų statom visokias figūras, pvz., teletabių antenas. Jeigu jūsų plaukučiai trumpesni, tai darykit šiaip kokias šukuosenas, o paskui vaidinkit, kad nupilant vandeniu "keičiat" šuokuoseną. Kartais tiesiog paprašau, kad atsigultų vonioje ant nugaros, ir taip užpilu vandens ant galvos, tada į akis visai nepribėga.

    elegancija

  2. 2

    dziaugiuosi, kad pas mus nera tokios problemos, pats pasiima dusa ir pila sau ant galvytes :) na o jusu sitaucijoje gal zaisdami kaip nors bandykit, ar palenkus galvyte, kad i akytes nepapultu vandens.. as tai maziukui labai uzkalbu su intonacija, sakau obaaa, plausim galvyte geraiiii :D jis idemiai klauso tada paciam ydomu buna viska daryt, as dar nusistebiu, sakau ooo geeeeras koks saunuolis, kaip tu moki ir t.t :D

    kristale

  3. 2

    O as tiesiog dukrytei liepiu atlost galvyte ir uzsimerkt viena kart taip leidosi ir dabar puikiai zino,jog kai taip plaunam akyciu negriaus ir neliko jokios bedos.

    Bosiene

  4. 1

    musu nenoriai plaunasi nora tu ka... Riksmai visada

    Auksare

  5. 1

    pas mus ta pati problema,pliuskentis gali kad ir visa diena,o kai jau reikia plauti plaukucius visada tai darom su asarom.

    viktorijaz

  6. 1

    na pas mus ta pati problema, neduoj Dieve prisiliesi ir sušlapinsi jo plaukučius ašarų akalnė, tai retkarčiais bandau ir su rankšluostuku, bet vistiek verkia..

    VilijaPovilioniene

  7. 1

    mums lygiai tokia pati problemele, reikes ir isbandyti ta ranksluostuka. Girdejau kad yra kazkokios kiap kepureles, kad y akytes vandenukas nebegtu, kazkur teko matyti pirkti, bet neprisimenu kur.

    Lulu

  8. 1

    Mano taip pat nenorejo plauti galvytes todel, kad vandenukas i akytes patenka ir grauzia tipo..., bet as jam pasiuliau ant akyciu uzdeti maza ranksluostuka kad nebegtu vandenukas ir galvyte palenkti, taip dabar noriai plauna galvyte :) sekmes

    Panteriuke