Atsakymai

  1. 4

    man du mėn. prieš gimdymą ir mėn. po jo buvo užtirpę dešinės rankos pirštų galiukai, buvo labai nepatogu ką nors daryti. Ko gero vaisius spaudžia stuburo slankstelį, ir taip sukeliamas tirpimas. Man praėjo po gimdymo, nieko nedariau. O jei užtirpsta kojos, tai stenkis mažiau laikyti jas sulenkusias, nepatogioje padėtyje. Pamasažavus turėtų praeiti greitai tirpimas.

    elegancija

  2. 3

    nes vaikutis viska atima, o kad netirptu magnio gali pagerti.

    Anonimas

  3. 2

    Rita, jai ne tinsta, o tirpsta kojos :) Man tai ne kojos, o nugara tirpsta. Gydytoja sakė, kad taip gali būti dėl to, kad klubai ruošiasi gimdymui, plečiasi ir todėl gali būt, kad spaudžia nugaros nervus. Dėl to ir tau gali tirpti kojos.

    trejetukas

  4. 2

    na anonimas cia ir pasake! Jei jau taip viska atima tai tada ir vaiku gal nereikia?
    O del koju tinimo tai daugumai busimu mamyciu tai buna.Prie Elegancijos atsakymo dar galeciau pasakyti kad reiktu suraus, rukyto maisto nes druskos kaupia druskas organizme.Dar kitoms padeda sedint laikyti pakeltas kojas.
    Magnis tai daugiau nuo koju meslungio.Na gal ir nuotinimo padetu,bet nesu tikra.

    Rita

  5. 1

    Man irgi tirpo abi rankos, ypač dešinė ir ypač naktimis, tačiau gydytoja į tai dėmesio nekreipė, taip ir pravaikščiojau, sakė pagimdysi ir praeis. Praėjo, bet po gimdymo neiškart, po kokio mėnesio.Jau kaip nusibodo tie nutirpę pirštai.... O kas buvo, taip ir nežinau.

    vilmazak

  6. 1

    Man tirpo rankų pirštai. Koks buvo siaubas:( Ir maža to, kad tirpo, tai ir naktimis beprotiškai skaudėjo. Gydytoja sakę, kad čia nieko nepadarysi, reikia kentėti. Taip ir kentėjau kažkur tris savaites. O praėjo jau visai tai po gimdymo kažkur po 3-4 savaičių, nors skaudėti nustojo iškart pagimdžius.
    Kai aš gydytojai pasiskundžiau, kad tirpsta pirštai, ji manė iškart įspėjo, kad vaikas gali anksčiau gimti. Taip ir buvo. Gimė anksčiau beveik porą savaičių.

    Iga

  7. 1

    sorry, mamytes-ne taip suskaiciau ir parasiau-kartu su mazium rasom tai taip ir gaunasi :) Ir del druskos pameciau zodeli "vengti" :))) Pasistengsiu buti atidesne :)))

    Rita

  8. 1

    man daktaras kajp tik liepe suraus rukyto maisto ir druskos,cukraus atsisakyti del koju tynimo...

    Doviliuke

  9. 0

    na, jei esi pastojusi,tai normalu..man paskutini men labai tirpo rankos, net naktimis kelis kartus atsikeldavau is tirpimo skausmo

    vykute