• 12ats.

    Kokio amziaus buvo jusu vaikai, kai jau patys ismoko ateje prie puoduko/klozeto nusiimti kelnytes ir atsisesti be pagalbos?

    dukrytei 1m8men tai ismoko jau pasiprasyti kai reikia, bet buna avariju, nes pasipraso per velai ir nespejam atsisesti..arba as ne is kart pamatau, kad ji jau prasosi...

    titina1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Ant puoduko jau gerai nepamenu, bet ant klozeto, kad nereikėtų būti šalia, tai pradėjo lygiai nuo 3 m.

    elegancija

  2. 2

    vyresnysis tai tik gal 2,5m jau savarankiskai susitvarkyti pradejo, o va maziui 1,8m, bet jeigu su treninginem kelnytem tai be problemu, tik dzinsu nesugeba atsikabinti jeigu su kabliuku..

    vejune

  3. 2

    velai, gal keturiu metuku be "nelaimiu"

    Auksare

  4. 1
  5. 1

    maniske ne per seniausiai pradejo,jai 2 metai ir menuo.

    axom

  6. 1

    nuo 2.m.ir ant puoduko ir ant klozeto,visai nesenai 3.5m.pareiškė,kad reikia atiduoti puoduką mažiems vaikams,nes ji jau didelė ir darys ant klozeto.

    emiliukas

  7. 1

    na mano baisiai mergina norejo buti savarankiska,gal du metukai buvo kad uzsiropzdavo ant toleto labai stipriai ysikibdavo y sonus ir sededavo kaip senike:))bet manau nereikia sprest pagal amziuka vaiko,kiekvienas vaikas prisitaiko taip kaip jam yra patogiau,kada jam drasu tai padaryti ir pan:)

    gintarevilte

  8. 1

    be sauskelnių jau nuo 2.3men, bet ant puodo sėda tik su mano pagalba, pats neprašo, bet į kelnes irgi nedaro, valytis dar nemokiau, bet manau tikrai išmoks, čia ne aukštoji matematika :) Labai neskubinu, nes kam be reikalo stresinti.

    vinipukas

  9. 1

    apie trecius gyvenimo metus ismoko naudotis tualetu be suaugusiu pagalbos

    ruta26

  10. 1

    mums jau greitai bus du metukai,ir dabar jau pradedam buti be pamperso ir ismoko jau kelnytes nusimauti ir atsisesti.bet buna ir avariju ypac kai uzsizaidzia ir ziurek jau pasisevus i kelnytes.

    viktorijaz