Atsakymai

  1. 8

    as dabar jau viasai nutolau nuo mados. Jau 4 metus auginu vaikucius, i darba neeinu, tai ir poreikio didelio nejauciu buti madinaga, ir galimybiu nera. Seip mano darbas buvo tiesiogiai susijes su mada, tai kol dirbau labai daug zinojau, buvau tiesiog priversta zinoti. Dabar net gera pailseti nuo madu pasaulio, atsirado didesnes vertybes :)

    mamyčiukas

  2. 6

    Kad labai domiuosi,negaliu pasakyt,bet negali nežinot įvairiausių naujienų,kai spaudoje ir televizijoje tiek skiriama tam dalykui vietos.Šiaip stilių turiu savo,kurio man niekas nediktuoja,nemėgstu''bandos kulto''.O su mada niekada koja kojon nesuspėsi,nes tai reikalauja nemažai pinigų.

    VilmaK

  3. 5

    Domiuosi tiek, kiek politika :). Esu smalsi naujovems, todel visada pavartau koki madu zurnala, paziuriu kokia laida, stebiu zmones... Mada, kaip kurybos israiska, man labai patinka, bet pati tikrai nepuolu ismesti visu senu daiktu ir pirkti nauju madingu. Man net madingas daiktas turi patikti, o svarbiausia, turi man tikti.
    Todel nei mylimo dizainerio, nei brand'o neturiu. Dazniausiai kiekviename atrandu kazka idomaus, nes dazniausiai madoje zaviuosi idejomis.

    Ausra

  4. 4

    ačiū už nuoširdžius atsakymus! Buvo labai smalsu paskaitynėti :) Mamičiuk, o koks tavo darbelis buvo? Labai įdomu dabar pasidarė, kai užsiminei :)
    Man mada irgi ėdomi kaip fantazijos, kūrybos išraiška, kaip įkvėpimo šaltinis saviems darbams, šiaip jau kas link apsirengimo stiliaus - visai ja neseku, rengiuosi, kaip man patinka ir gal net kartais visai ne į temą :) Prisikūriu visko...Tačiau domėtis teko ir vis dar tenka - dėl to paties darbo ir dėl to, kad man tai dar viena meno šaka, taikomoji dailė, kuri turi savo istoriją, ėdomu, kaip ji atsikartoja dabar...Aukštoji mena - kaip konceptualusis menas - jau vien dėl to smalsu, kad visos meno šakos tarpusavyje dabar pesripnę - kas vyksta dailėj, architektūroj, fotografijoj, muzikoj vienokiu ar kitokiu būdu atsikartoja ir madoje - va kas man įdomiausia :) Ribų nebuvimas

    Lolita

  5. 4

    Zinoma domiuosi kazkiek kaip ir kiekviena moteris.Drabuzius renkiuosi daug maz klasikini stiliu , tik pasirenku kokia detale kas buna ant bangos,nes visa garderoba pakeisti kai tik keiciasi mada,butu neimanoma,daug finansu reikia :)

    Sagute

  6. 4

    Negaleciau teigti,kad esu mados zinove.Bet tikrai domiuosi,kas naujo mados pasaulyje.Ir aisku,su mados vejais suspet tikrai sunku,tad rengiuosi taip,kad man butu patogu,na ir kad aprangos spalvos "nesipjautu":))
    Megstu pasiziuret ir aukstosios mados nauju kolekciju pristatymus.Labiausiai isimines man Ralph'as Lauren'as.Jo kuriami rubai dvelkia romantika ir elegancija.

    rimrem

  7. 3

    Lolita mano darbas visai neidomus. As dirbau imoneje kuri kuria, siuna ir pardavineja drabuzius (seip lietuvoje labai zinoma imone, bet nenoriu mineti pavadinimo). Teko dirbti ir su tiesioginiais pardavaimais. Tai tada teko daug analizuoti ir dometis konkurentu veikla, ju asrtimentu, modeliais, kainom, pardavimais ir pan. Na zodziu labai neidomu, paciai modeliu neteko kurti :(

    mamyčiukas

  8. 3

    siaip tokiais dalykais pasidomiu, bet tik is smalsumo ir is iprocio, nes teko mokytis kuri laika dizaino. o siaip man svarbiausia kad apsirengciau taip kad jausciausi gerai ir patogiai, bei stilingai. prekiniai zenklai man mazai ka reiskia

    Juoja

  9. 2

    ne rengiuosi tai kas man patinka i kad butu patogu

    ielvai

  10. 2

    Madomis domiuosi neypatingai, bet bent jau minimaliai tai pasiziuriu kokia laida, ar paskaitineju kokios spaudos, galu gale pries miega galima Fashion Tv pasiziureti, kad greiciau miegas suimtu, tai toks ir domejimasis. O siaip tai stengiuosi apsirengti tvarkingai ir patogiai, megstu viena kita marga detale ir jokiu karbatku ir raukinuku. Ir jokios raudonos ar ruzavos spalvos, nes man ji kazkodel nelimpa visai.

    Agne