Atsakymai

  1. 2

    Aušra nemažai idėjų parašė. O paprasčiausiai, nueiti į parduotuvę, kad ir į didesnį supermarketą, ir su vaikučiu pasivaikščioti, pažiūrėti, ką pats vaikutis išrinktų. Pvz., labai pigu - nupirkti kortelių laikiklį (toks kur prisispaudžia kaip segtukas) ir prispausti gražią krikštasūnio nuotrauką:))) Nupirkti didelę medžiaginę gėlę (dabar yra pilna tokių mažyčių) ir tiesiog įteikti.
    Reikia tik laiko. Bet mielesnis prisiminimas būtų pačio krikštasūnio padarytas darbelis, piešinukas, kurį galima būtų įrėminti. Be to, vaikas turi susitaupęs pinigų, tai gal reikėtų pagalvoti, kad visų neišleistų dovanai, nes tikrai nelengvai jam buvo tokią sumą sutaupyti. Gal jis pats dėl to ko nors atsisakė:(((( Dar idėja - fotoservise padaryti nuotrauką (pvz. jei yra tokia nuotrauka-vaikas kartu su krikštatėviu) ant puodelio, arba dėlionę (ten rasit ir kitų pasiūlymų). Tai kad labai daug patarimų nėra, svarbiausia pačios išmonė:)

    elegancija

  2. 1

    gal kokia savo nuotraukyte didele ir ireminta:-)

    daina

  3. 1

    nupirkit remeli ir padarykit nuotrauka savo vaiko su kriksto teveliu,labai originalu,arba ant buoduko kriksto tevelio nuotrauka ir uzrasa kad nuo kriksto sunaus

    Aureluze

  4. 1

    Su tom dovanom niekada nera taip paprasta :). Reiktu kazka tokio, kad pats vaikas galetu isrinkti.
    Mes cia bandysime siulyti viska, o jus jau atsirinksite kas kristateviui labiausiai tiktu :)
    - na, gal ir nepasirodys labai originalu, bet galima kokia taupykle nupirkti.
    - galima koki stalo zaidima (sachmatus, kortas ir t.t.).
    - o gal koki dekla vizitinems, kuri galima ir isgraviruoti. - arba labai pravercia deklas kreditinems ir nuolaidu kortelems, nes dabar ju tiek turim, o i pinigine nebetelpa.
    - jei vaikas gali nupiesti, tai galima nupirkti paprastus marskinelius ir ant ju tegu nupiesia ka nors.
    - geros muzikos kompakta.

    Ar dar reikia galvoti? O gal ir kitoms mamytems minciu kyla... :)

    Ausra

  5. 1

    na manau jog 30m jubiliejui reiktu iki 50Lt dovaneles(tiek vaikas turi sutaupes) :) na o ka jis megsta tai vaikucio pinigeliu neuzteks :(

    Anonimas

  6. 1

    Mamyte2, siulau iskart parasyti, ka tas krikstotevelis megsta ir kokiai sumai dovanos ieskosite. Supratau, kad tai butu dovana nuo vaiko ar ne?

    Ausra