• 7ats.

    Gal kuriai mamytei buvo isauges riebalinis guzas?

    Nestumo metu isaugo kazkoks guzas ant nugaros, gydytoja pasake kad nieko baisaus riebalinis, nesuprantu nei nuo ko jis nei kodel atsirado. sako jei trukdo galima ispjauti. Ar kuriai mamytei teko su tuo susidurti, ar operavotes, o gal yra kitokiu budu jam naikinti( be pjuvio)????

    renaciuksMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    labas,man buvo ant slaunies riebalinis guzas,mane isoperavo ie dave pilna narkoze,savaite laiko vaikscioju blogai,skauda raumenis ir nejauciu dalies kojos ka tai galetu reiksti

    juratee3

  2. 3

    Mano pazystamai yra toks guzelis. Buvo pas chirurga, sake kad tik pjauti galima. Bet jai ant slaunies, atrodo tikrai negraziai.

    kvapni_feja

  3. 2

    turiu toki guziuka, bet kadangi nedidukas, galvoj, tai nesioperavau, nes nei matosi nei man trukdo, tik vis pasiciupinu paziuret ar nekinta dydis. o atsirado dar pries nestuma neaisku del ko.

    Anonimas

  4. 1

    Man buvo ant riešo nėštumo metu irgi sakė,kad po gimdymo reiks operuoti,bet neprireikė praėjo savaime po gimdymo:))Gal ir tau pradings po kurio laiko:)

    vitalijus

  5. 1

    Pas mane kažkada seniai buvo atsiradę pažastyje toks kietas ir skaudus,tai net siuntė į onkologijos kliniką,ten pasakė,kad riebalinis.Po kiek laiko atslūgo ir sumažėjo.Kartais nežymiai padidėja ir vėl atslūgsta,tačiau matosi.Po gimdymo kai pieno atsirado,tai padidėjo ir sukietėjo kaip reikiant,net spausdavo skausmas,kai pieno prisikaupdavo.Irgi mąstau operuotis,tačiau baisoka,ir būtų gerai žinoti kad jis vėl neatsiras po operacijos.

    aidaS

  6. 1

    Mano vyrui ant nugaros yra, sakė galima operuoti, bet nereikalinga, na nebent jaustųsi diskomfortas, arba pradėtų skaudėti, dar sakė, kad jį reikia masažuoti ir skaidosi tos riebalinės sankaupos.

    iinnggaa

  7. 1

    vyras ir pusbrolis riebaliniu guziuku turi ant ranku ir ant nugaros. Atsiranda jie tose vietose kur daugiau riebalinio sluoksnio yra. Jie savaime nepranyksta, reikia isoperuoti. Bet jei jie nedideja ir neskauda bei nemaiso gyventi operuotis nebutina

    ginnta