• 12ats.

    kaip priversti vaika mokytis bei nesimusti ir nesikeikti?

    tiesiog susidurem su problemele, kadangi siemet pradejo eiti i paruosiama klase, bet jokio noro nerodo, jei liepia ka daryt, iskart nemoku, ir nieko nedaro. o be to, musasi mokykloje bei keikiasi. na seimoj tokiu dalyku tikrai nera, ir is sono tokio pavyzdzio niekas nerodo artimuju rae. kasdien snekam, atrodo viskas gerai, bet tik nueina i mokykla ir vel tas pats.

    nesvarbu6-12 metaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    gal viena kart grieztos rankos reikia jei jau dabar 6 metu neklauso tai kas bus veliau pas mus abu berniukai vienam 6 ir einam i peruosiama grupe vaiku yra vyresniu pasako tokiu baisybiu neturiu kur akiu det as viena kart grieztai pasakau kita kart sakau nesakysiu,o del mokslu tai stengiasi nieko negaliu prikist,gal pagasdink kad i vaiku namus atiduosi neklauso jusu nenori daryt pazangos nei moksluose nei kad nesikeikt.O as kartais parodau pavyzdi i valkateles,kokius alkaholikus,sakau nesimokinsi nesidomesi tai cia tavo toks likimas bus,paaiskinu parodau kokia situacija,vaika reik stebet kalbetis ,gal koki namu aresta,tikrai geriau dabar griesciau ir kad gerbtu jus nei veliau is vis nesusitvarkysit.sekmes tikrai ka nors sugalvosit ir neatideliokit o imkites priemoniu.

    daival

  2. 2

    Isbandyta: reikia, kad vaikutis pats tai isgirstu is kito vaiko, kuris po to butu susarmatintas ir pabartas. Vienas berniukui is gimines tai padejo, keiksiojosi, kol pats neisgirdo kaip tai skamba negraziai...

    Lokagi

  3. 2

    auginu dukra ir visada susiduriu su tokiom mintim kaip bus mokykloje kaip bus kaip paaugs,norisi taipat kad vaikas elgtusi kaip vaikas,aciu dievui problemu neturim,na tikiuosi ir nebus ju,bet sau pasakiau jeigu pamatysiu taip besielgencia,eisiu pati pas psihologa ir prasysiu patarimu kaip elgtis su tokiu vaiku,kaip visu pirma mums su ja elgtis ir kaip jei visa ta nora mokytis ydiegti ir grazu elgesy,bet cia tik pokolkas mano pamastymas vienos:)

    gintarevilte

  4. 2

    paskatinimu sistema ivesk, jeigu tiek laiko nesimusi ir nesikeiksi gausi ta... pvz.: kazkoki norima daikta

    ErikaP

  5. 1

    bandyti susitarti kazkokiu budu

    ruta26

  6. 1

    jei pas vaika genuose, tai ka jau tu padarysi

    Jorkaile

  7. 1

    grazei pasakiti ar prizadeti kad nupirksit jam

    kazenka

  8. 1

    Na bet is kur vaikas pasieme jei ne is namu keiksmazodzius ir mustynes.Suprasciau jei karta susimuse su nepatikusiu vaiku,bet jei pastoviai pats uzsikabina,tai ne kas tada.O gal vaikas taip protestuoja pries mokykla?Bnadykit tartis kazkaip geruoju.

    pavasarinuke

  9. 1

    O as manau,kad klaseje ne jis vienas toks ir turi is ko toki pavyzdi pasiimt,juk ne visu seimose vaikai mato tik gera pavyzdi.Gal reiktu nueit kazkaip su mokytoja pakalbet,issiklausinet kurie vaikuciai dar taip elgiasi,o tada daryt koki mamyciu susirinkima ir bandyt sprest sia problema,nes manau cia klasese problema,o ne jusu vieno vaiko.

    Bosiene

  10. 1

    na buvo sneketa jau ne karta,tiek graziuoju,tiek piktuoju,rezultato-nulis.jau trys mergaites i mokslus isleidom,bet su nei viena tokiu nesamoniu nebuvo,o cia....

    nesvarbu