• 11ats.

    Nusilpes imunitetas.

    Labukas,turiu as tokia problemyte. Po gimdymo praejo 3 men, bet imunitetas taip nusilpes kad istisai vis kimba ligos, geriau vitaminus bet mazai is ju naudos tebuvo. Gal kam buvo panasiai? Kaip stiprinot imuniteta? O gal kas tiesiog taip zinote kokiu veiksmingu priemoniu?

    PantherProblemos po gimdymoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Mana panasi situacija,zinok reikia laiko kol organizmas atsigaus savaime.

    Lafe

  3. 2

    geriau svezas darzoves be jokiu nitratu

    kazenka

  4. 2

    Kokie vitaminai, maisto papildai, kai siuo metu ruduo, sviezias derlius? ten kuo gryniausi vitaminai, naturaliausi, tad ir naudokites tuo, o ziema galesit sugrizt prie sintetiniu. valgykit obuoliu, kriausiu, sultis spauskit, o ka kalbet apie darzoves??? stenkites paiilset, gerkit arbatu daug, gryna vit. C, vaiksciot grynam ore, stenkites issimiegot ir po biskiuka grisit i vezes. sekmes

    reda83

  5. 2

    Reikia laiko kad organizmas atsisatytu po gimdymo. Sakoma kad prireikia net 2 metu kad viskas griztu i senas vezias. Tiesiog stengis pilnavertiskai maitintis, vartok maisto papildus.

    kvapni_feja

  6. 1

    geras maistas, sultrys, vitaminai (BŪTINAI), miegas, poilsis (bent retkarciais..) ir viskas.. Reikia save mylėti. man buvo panašiai kaip tau..ir peršalimo ligos, ir stomatitai, herpes virusiukai puolė.. Ieškojau kažkokių stebuklingų vitaminų - bet tokių nėra.. Pradėjau gerti alavijų sultys, mineralus, tada kasdien valgydavau mėsiškų patiekalų, mėsos. Nori nenori - visaDA pusryčius, pietūs, vakarienę... KUo mažiau nervuotis, nes nervai slopina alkį ir nesinori valgyt.. O kai neturi apetito, tai jau ženklas, kad trūksta vitaminų ir pailsėt ir per paraą pamiegot bent 8 val;andas, kad ir su atsikėlimais - BŪTINA. Būtinai prašyk vyro, ar artimųjų pagalbos dėl poilsio. Ir tik tada susitvarkys viskas..

    Jorkaile

  7. 1

    raima, nekliedek, gerai. tai geriau gert chemija, nei darzoves ar vaisius???

    reda83

  8. 1

    sviezias derlius?tai kodel tiek serganciu, jeigu vien vaisiu ir darzoviu uztenka ?

    raima

  9. 1

    as pati pastojau kai mazei tik metai buvo,ir dar maitinau, nusilpus buvau tai jokie vitaminai nepades geriau uz naturialias darzoves ir viasius, vasar valgiau daug uogu, savu darzoviu, mazai chemijos ir kaip ridikas

    Kalnietiene

  10. 1

    Man padeda šviežiai spaustos sultys: 2 morkos, 1 obuolys ir pusė burokėlio, lašelis aliejaus į stiklinę (kad pasisavinų morkos vitaminus).
    Gėriau kas antrą dieną, kad neviršyčiau vitaminų normos. Man asmeniškai ir skanu, ir sveikatą pagerino :)

    Kriskros