• 7ats.

    Kotletai troskinti grietineje.Pasidalinkime receptais..

    visada kotletus tik kepdavau..siandien sugalvojau patroskinti juos grietineje.Ka daryti,kad grietines nesutrauktu?Kada ta grietine deti?Pirmiausia patrosjinti vandenyje ir tada grietine deti?Deti tik grietine be vandens?Prasau priminkite,nes per daug metu pamirsau lietuviskus receptus:)

    FantazijaMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nezinau kaip su tais lietuviskais receptais, bet as patroskinu ipylus vandens ir su nemazai prieskoniu ivairiu (jei neturiu tuo metu, dedu sultinio kubelio), kartais del spalvos dedu ciberzoles, pakeptus kotletus patroskinu kokias 20-30min ant silpnos ugnies, kai lieka nedaug skyscio, i stiklaini ipilu vesaus sultinio, sudedu grietine, sauksta kita majonezo ir sauksta miltu (kad tistesnis padazas butu), uzsukus dangteli viska suplaku ir imaisau i kotletu sultini, uzvirus paverdu maisant kelias min ir isungiu. kartais kotletus troskinu pripjauscius pievagrybiu ir poru.

    Anonimas

  2. 1

    Apkeptus kotletus keptuveje dedu i puoda su vandeniu ir verdu. Keptuveje svieste pakepinu morka su svogunu, grietine ir saukstu miltu. Viska is keptuves sudedu i puoda. Idedu pipiru grudeliais, lauro lapa ir troskinu. Pagardinu petrazolemis ar krapais.

    Imbiere

  3. 1

    na as iskepu ,paverdu vandenuke,ir tada grietine idejus sauksta miltu ismaisius supilu i ta vandeni maisau kad nesusoktu kabalais tada kai verda jau palieku ramybej ,na as paprastai darau....prieskoniu nededu nes kaskaip pasiskaiciau kad ten daug konservantu viska su druska ir svogunais keptais daraus

    Anonimas

  4. 1

    as visalaika is internieko darau su gretinele ar darkaip

    kazenka

  5. 1

    as pirmiausia kotletukus troskinu su trupuciu vandens. Keptuveje pakepu svogunus ant silpnos ugnies, tada idedu grietines, viska ismaisau ir suverciu i puoda. Kartais iskart tik grietines i puoda dedu, poto truputi vandens su miltu saukstu sumaisau ir i puoda. Padazas tampa tirstesnis. Tik viska daryk ant silpnos ugnies ir nesutrauks grietines. Dek grietine i troskinimo pabaiga, isjunk plytele ir palik dar keliom min.

    kvapni_feja