• 9ats.

    Ar siuo metu paklausi manikiurininkes profesija?

    Planuoju eiti i Nagavitos kursus (kurie kainuoja nepigiai)po to dirbti.Merginos parasykit savo nuomones ar verta isisukti i si versliuka.Ar geriau viska paciai susipirkti is pradziu ar ieskotis kirpyklos ir dirbti su jos priemonemis?Apsvieskite mane nuo ko jus pradejote.

    adeleDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Beje viskas kainuoja nepigiai,tai gal geriau pradziai susirask darbo vieta kur tau duoda darbo irankius,zinoma del to turesi ir daugiau atiduoti uzdirbtu pinigeliu,bet vis ne is karto ir ne tiek daug,o paskui kai susirasi SAVU KLIENTU ir uzsidirbsi pinigeliu,galesi ir pirktis savo irankius ir visa iranga.

    pavasarinuke

  2. 2

    Manau,kad kaip ir kiekvienam darbe jei tu gerai dirbsi,tobulesi,mylesi savo darbeli,tai ir klientu turesi.

    pavasarinuke

  3. 1

    kai susirandi pastoviu klienciu, gal... As pati asmeniskai pazistu gal desimt manikiurininkiu..

    Jorkaile

  4. 1
  5. 1

    Adele,zinai visokiu specialistu ieskoma,buna iesko su savais klientais ir patirtimi,o buna,kad iesko jaunos ir tik pradejusios dirbti.

    pavasarinuke

  6. 1

    jei gerai dirbsi ir mokesi bendraut su klientais-tai zmoniu bus, ir nemazai, bet pradzia sunki...kad kirpykla viska duotu, siais laikais ko gero bus sunku rasti, bet ieskok, gal pavyks.. o del priemoniu susipirkimo-priklausomai ka darysi, bet aisku visada smagiau tureti savo, kai zinai kiek ko reikia, bet kada gali dasipirkti ko truksta, nereikia niekam raportuot kiek ko isnaudojai..

    safariE

  7. 1

    svarbiausia susirasti savo klientu rata,gal ver02ta pabandyt su isnuomotais padirbt irankiais ,o po8to matysi

    sandi

  8. 1

    manau , kad taip, toms kurios nusimano savo darbe ir ji megsta.vien kursai nei sekmes, nei klienturos negarantuoja

    raima

  9. 1

    O sunku susirast tokia kirpykla kad su jos priemonemis dirbciau,manau kad nelabai kas ir nores priimt be patirties be savu kliantu ir dar neturinti savu irankiu.

    adele