• 17ats.

    Laikraščiai ilgainiui išnyks?

    Vakar perskaičiau tokį straipsnelį, kad apie 2040 metus turėtų nebelikti popierinių laikraščių, bus tik skaitmeniniai. Mano manymu tai nėra gerai, nes pastebėjau, kad skaityti skaitmeninius tekstus yra varginantis dalykas, junti, kad tarsi kompas/skaitmena tave tarsi iščiulpia, net galvą pradeda skaudėti. Tuo tarpu popieriniai skaitiniai nevargina, malonu juos ir pavartyti ir pačiupinėti, gali kokių pastabų šonelyje prisirašyti, mano požiūriu popieriaus skaitiniai yra organiška žmogui ir blogai jei bus tik skaitmeninės žinios. Ką jūs manote?

    svarainėPolitikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Man irgi labiau patinka skaityti laikraščius nei akis ''varvinti'' ieškant informacijos internete:))Ateitis parodys kaip ten viskas bus,mokslas juk tobulėja,nenuostabu jeigu taip kada ir atsitiks:)

    vitalijus

  2. 2

    labai nenoreciau, kad taip butu. nors kita vertus po tiek metu gal manes irgi nebebus ir nebus aktualu :)) siais laikais per daug viska kompiuterizuoja ir net nesigilina butina tai daryti ar ne. zmones ir taip baigia nubuketi nuo tos elektronikos. man nepatinka elektronines zinios, greit pavargstu, sunkiau atsipalaiduoju, turiu daryti daznai pertraukas, o va turedama rankini laikrasciu, zurnalu varianta galiu istisa diena juos skaityti ir jausti dideli malonuma.

    romantike

  3. 2

    Na su laiku juk viskas tobuleja,nemanau,kad ir popieriniai laikrasciai ar net knygos neisnyks.Man ir kol kas labiau patinka popierinis variantas.

    pavasarinuke

  4. 1

    Turbut, kad isnyks. Vienas kitas pasiliks. Dabar pigiau elektronine laikrascio versija skaityti.

    Imbiere

  5. 1

    Aisku kad isnyks su laiku ...Juk viskas tobuleja , zengia pirmyn ...

    Mazute

  6. 1

    butu labai gaila!!! man patinka apciopiami dalykai:laikrasciai,knygos..negaliu skaityti is kompo,nepatinka man..o 2040 jau busiu sena,kur man ten elektroniniai...:)

    axom

  7. 1

    labiau megstu skaityti popierini varianta,tiek zurnalu tiek knygu,na gal tik dienos naujienas skaitau internete,tai tikiuosi spauda visiskai neisnyks:)

    sandritute

  8. 1

    Tikrai nenoreciau,kad taip atsitiktu,nes megstu skaityt,nors kartais skaitau ir elektronines knygas,nes deje neturiu tokios galimybes isigyt ir atsivest popierinius variantus,tai tikrai vargina,o ir laiko atima daugiau,nei skaitant popierini varianta,bet jei teks manau taikysimes prie esamos padeties.

    Bosiene

  9. 1

    na viskas tobuleja,man taip atrodo kad nereiks laukti 2040m,isnyks anksciau laikrasciai

    sandi

  10. 1