• 7ats.

    kaip virete pirmaja kruopu kose ir kokia?padekit ,siand bandysim...:)

    ..ir siaip mamytes,kuriu leliukams 6 men -parasykit kaip sekas..Man neramu ,nes iki 6 men vien tik mano pienas tebuvo meniu..

    jolibra1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    seip patarciau geriau pradeti nuo bulvytes, o po to nuo kruopu. mum be 6d. 7 men tai kai pradejom nuo 6 men primaitinti tai pradejom nuo darzoviu o db jau valgom ryta grudu kosyte, o pietums darzovesz. o grudu kosse pirmoji buvo ir db dar yra : 5grudu dripsnius isviriau vandenuke, be druskos, poto ipilu MP kartais obuoliuka ar banana idedu ir dar su blenderiu susmulkinam ir valgom. ir nesenai nusipirkom milupos kose su vaisiai nuo 6 men, pabandymui, tai ja lengviau pataisyti uzpili vandenuko ir padaryta bet man ji nelabai patiko nes labai jau saldi .

    loretike1

  2. 1

    as pirma karta daviau manu koses,viriau su liesiausiu pienu,o paskui,pirktiniu daviau paragauti.

    Agnute

  3. 1

    Pirma karta daviau aviziniu dribsniu kose virta ant vandens. Veliau, kai apsiprato paskanindavau trintu bananu ar pirktine vaisiu tyrele.

    kvapni_feja

  4. 1

    As pirkau triju ar penkiu grudu kose ir tiesiog viriau su vandenuku,dejau dar truputi banano,kad butu saldziau.

    pavasarinuke

  5. 1

    mes irgi pradejom nuo pirktiniu kruopiniu,o siaip tai gal pirma bulvyte virk pabandymui.o siaip daugiau dribsnius valgydavom,avizu,ryziu(cia veliau),grikiu,po to ivedziau keliu grudu dribsnius.kazkaip man jie greiciau isvirdavo,maziau zaidimo negu su kruopom.

    kriste2

  6. 1

    labukas tai jau neturite savo pienelio? mano mergytei jau 7men. valgom jau po truputi viska , bet dar ir maitinu savo pieneliu. pirma kose tai viriau grikiu mergytei buvo 5supuse men kai daviau. viriau pusantros valandos grikius ant mazos ugnies ir su nedaug vandenuku . kai isviriau tai idejau truputi sviesto kad skaniau butu, tai valge net issisiepusi

    mamituke

  7. 1

    mes pradejom nuo pirktiniu kosyciu,kur yra nuo 4men uzpilamos,o po to po truputi pratinomes ir prie naminiu

    nesvarbu