• 33ats.

    Rūbelių spalva kūdikiams

    Ar jums buvo svarbi rūbelių spalva jūsų atžaloms, kai jie buvo dar tik gimę? Ar mergaites rengėte būtinai tik neutraliomis ir rožinėmis, raudonomis spalvomis, o berniukus tik mėlynai ir neutraliai? Ar gal ir berniukus aprėdydavote mergaitiškomis spalvomis, o mergaites berniukiškomis?

    svarainėRūbai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    ypatingos reiksmes neteike,pas mane berniukai,tai ir bodziuka apvilkdavau rozini ar sliauztukus gelsvus

    ruta26

  2. 3

    zinoma svarbi, niekada mergaite nerenkciau berniukiska spalva ir atvirksciai berniuka mergaitiska.

    vestina

  3. 3

    na mano buvo berniukas turejau kelis sliaustukus ruzavus tai aprekdavau bet jam netiko,tai maudavau turejau daug neautraliu spalvu bet seip man apskritai balta spalva vaikui nepatinka ir neperku tokiu

    Anonimas

  4. 2

    Man tai labai svarbu buvo kokia spalva mano dukrytė aprengta:)Pati pirkausi beveik viską rožinės spalvos,gelsvos,na ir aišku neutralios baltos spalvos rūbelių:)Žydrai,mėlynai ir kitomis berniukų spalvomis savo mažylės nerengiau.Kaip ir minėjau mūsų garderobe ir dabar vyrauja rožinė,raudona ir kitos ''moteriškos'' spalvos:))

    vitalijus

  5. 2

    man ta pati dilema :) nestumas i pabaiga o nezinau ka turesiu... kraiteli ruosiu tai visokiu tu rubeliu yra, truputi roziniu, truputi melsvu bet stengiuosi ieskoti neutralesniu. na manau kad ten koks sliauztukas bus rausvas berniukui tai nieko tokio, svarbu kad nebutu gelyciu, sirduciu ar uzrasu "girls style" :D siuo metu kaip tik ieskau silto zieminio kombinezono naujagimiui ir vienas is kriteriju kad butu neutralios spalvos arba koks pvz zalias, oranzinis - juk nezinau ka juo rengsiu :)

    arcita

  6. 2

    Turejau ir turiu ivairiu spalvu rubeliu tiek ruzavu, tiek melynu ar neutraliu spalvu, mano mergytei labai tinka melyna spalva, o ir nemanau, kad tai tik berniukiska spalva, nors zinoma dauguma rubeliu yra mergaitisku spalvu...O va jau berniukas aprengtas rozine spalva, gal ir atrodytu kiek keisciau...:)

    estrella181

  7. 2

    kol buvo naujagimis,rengiau neutraliai,rozine,gelsvai zaliai,dabar dazniau netycia bet taip gaunas kaip ir priklauso mergaitiskom spalvytem:)

    Rakolina

  8. 2

    rengdavom berniuka tinkancio spalvom

    simka

  9. 2

    Kol buvo visai leliukas nekreipiau demesio i spalva,ka turejau tuo rengiau.Dabar kai jau vaiksto po kiema pats,tai jau rengiu berniukiskai ,kaip ir priklauso.Nes labai nepatiko ,kai mano vaikas buvo aprengtas raudonu treningiuku ,o ji vis vadino mergaite.

    Linute39

  10. 2

    ne,as visada stengdavausi parinkti melsvu atspalviu rubelius,baltus,roziniu neesu maziui uzdejusi,man vienas malonumas pirkti melynus rubelius nes ir pati dievinu sia spalva,ir vaiko akytes fantastiskai isryskindavo,pasidarydavo tiesiog vandenyno melynumo:) buvau gavusi dovanu rozini bodziuka,bet taip ir neuzdejau jo

    sandritute