Atsakymai

  1. 3

    Po antro pusfinalio manau,kad nugales norvegas.Paprastute grazi dainele.
    Siaip dar man labai Vokietijos daina.
    O Sakiu Rouvas labai nusivyliau.Daina tokia nuvalkiota atrodo:(

    rimrem

  2. 3

    Man patiko Norvegijos atstovas Rybakov'as

    almyte7

  3. 3

    ajezau, pamirsau visai! visiskai is galvos iskrito - aciu, kad priminei, reiks siandien aki uzmest, gal kas nors gero bus :) bent jau is smalsumo :)
    o kas del balsavimo - na, neveltui sakoma, kad cia ne dainu, o politikos konkursas...

    Lolita

  4. 3

    Oi velnias praziopsojau. o sakiau ziuresiu.:((((((((

    Ramunele

  5. 2

    Apie tas vadinamasias komisijas taias patylesiu, vistiek kaimynai uz kaimynus ir t.t. o laimejo tas, kuris ir galvojau, kad laimes - Rybakovas. Siaip su vyru sirgome uz estukes, patiko P.Kaas, labai israiskingai dainavo. Dar labai patiko rusu daina, as jos zodzius labai klausiausi, tai net sugraudino, o dar ta dainininkes mimika ir tas akyse senejantis veidas ekranuose tai mane labai suzavejo. O labai nepatiko tai visokie sokinejantys graikai ir visos tos balkanu grazuoles ilgakojes ir ju tusti dainu tekstai.

    Agne

  6. 2

    Prancuzu daina man kazkaip graudziai atrode... :(... kazkaip nei daina tinkama, nei jai eurovizijoje vieta :((((... nors taip man jos dainos labai patinka :)
    Dziaugiuosi, kad laimejo norvegas, nes labai uz ji sirgau :)... man jis siemet buvo geriausias...
    o musiskiu gaila... kaip visada, mes gale... ir is dalies, kad ir vel daug tasku kitiems atiduoda kaimynai... na ir nebuvo tokia, kuria galima lyginti su norvego daina, bet ne is prasciausiu tai tikrai... :(

    Ausrute

  7. 2

    seip nelabai domiuosi, o favoritus visada bandaus isrinkt, tarkim siemet manau kad vien del vardo tsk turetu gauti prancuzu P.KAAS ir graiku S.RUVAS

    poolman

  8. 2

    Pirmame pusfinalyje patiko svede, islande, maltos dainininke ir bosnijos ir hercegovinos dainininkai :).... graziausiai padainavo maltos daininke, po to svede... siandien dainuos mano favoritas - norvegijos daininkas :)... zinoma sergu uz saviski, bent jau dainuoti moka, tai niekiek negeda :) bet nesu naivi, nes neturim tiek saliu kaimyniu, kad pirmautume... o ir daina nera per daug eurovizine... grazi - taip :)

    Ausrute

  9. 2

    Vakar man labiausiai patiko Portugalijos daina.Ziuresim,kas bus gero antrajame..
    Bet siaip as irgi uz musu daina!

    rimrem

  10. 2

    Ziuriu as ta eurovizija, bet kazko grazaus neisgirdau, na gal is islandijos mergina graziai sudainavo. Ir tikiuosi ketvirtadieni isgirsti kazka verta :)

    Erika