• 10ats.

    vaikų auginimo kaina. Kiek jums apytiksliai kainuoja vieno vaiko išlaikymas per mėnesį?

    Mielos mamos, prašau nesupykti už tokį mano klausimą, tiesiog man aktualu, nes laukiuosi ir mane puola visokios baimės. Kiek jums apytiksliai kainuoja vieno vaiko išlaikymas per mėnesį? Augant vaikui didėja ir jo poreikiai, tad įdomu kokiais intervalais ta skalė vis didėja ir kokia suma susidaro iš viso (sudėjus visus nugyventus vaikiuko metus). Ypač norėčiau sulaukti atsakymų iš mamyčių, kurių vaikučiai jau didesni.

    svarainėEkonomikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Kolkas kainavo ir kainuoja labai mazai, iki siol maitinu pati, nereikejo pirk misinuku, dabar pradejau primaitint, darzoves turim savo, rubeliu perku taip pat lb mazai, visus duoda vyro teta, man kainuoja tik pampersai, kuriuos taip pat gaunu zymiai pigiau, nes parveza is Norvegijos, tenka nusipirk koki tepaliuka ar vitamina D, bet ju ir kiekviena menesi neperku, dar perku koki zaisliuka...:) Tai kol kas mano lelyte, man labai pigiai kainuoja...:)

    estrella181

  2. 2

    Taip labai tiksliai neskaičiavau,bet manau kokie 300-400lt.,tikrai išeina per mėnesį.Norisi ir kažkokį žaisliuką ar knygutę nupirkt,jau nekalbu apie maistą,rūbelius,avalynę.Nors ir tai rūbelių beveik naujų neperku,tik jau va batams tai negailiu.Norisi,kad vaikui būtų patogu ir ,kad kojytę taisyklingai statytų,o tokie batai nėra pigūs:))

    vitalijus

  3. 2

    Neskaiciavom,bet manau,tai neikainojama,nes neuztenka vien tik maisto,rubu ir zaislu.Reikia kokybisko bendravimo,demesio,mokinimo ir dar begales dalyku kuriu jokiais pinigais nepamatuosi.

    Bosiene

  4. 2

    Iki pusės metų kainavo 200 - 300, dabar kai jau viską beveik valgo ( 10mė.) tai reikia apie 500 lt. (visokios varškytės, jogurtukai, mėsytė, mišinukas, sauskelnės, dar koks žaisliukas, rūbelis ir kt.).

    iinnggaa

  5. 2

    Seip viskasw priklauso nuo to kokios yra jusu pajamos,nes cia teisingai pasakyta uz tiek kiek viena seima isleidzia vienam vaikui uz tiek pinigeliu gali visa seima pragyventi. Tiesa sakant net neskaiciavom kiek kainuoja islaikyti maziuka. Kol buvo mazas tai daug iseidavo vien misinukui dabar jau tos islaidos truputi sumazejo,nes maziukas pradejo valgyti tai ka mes valgom tik va kaip minejo kad ir rubeli kazkoki daperki ir zaisliuka . Manau mazai kas is mamu tiksliai pasakys kiek butent kainuoja vaiko islaikymas.

    Lafe

  6. 2

    http://mamanija.lt/klausimai/3229/kiek-isleidziate-vaikui-pinigu-per-menesi
    http://mamanija.lt/klausimai/2271/mielos-mamos-kiek-pinigeliu-isleidziate-vaikams-per-menesi-kaip-manote-ar-tai-daug-ar-mazai

    Jolka123

  7. 2

    niekada neskaiciavom kiek konkreciai isleidom vaikui per menesi,kai buvo leliukas gere brangu hipoalergini misinuka,apie 360lt/men.sauskelnes,ivairios higienos prekes,rubeliai.na iseidavo iseidavo..dabar maziui 4 m. suejo neseniai,kainuoja darzelis,kai prireikia rubai,maisto neskaiciuoju,valgo ka ir mes,nebent kokie kinderiai,sultys ir pan jam..daznai norisi ir palepinti,kazkur nuvaziuoti,ar koki zaisla nupirkti,cia jau nuo galimybiu priklauso,gal tiek kiek viena seima isleidzia vaikui per men,kita uz tiek visi pragyvena:)

    sandritute

  8. 2

    As taip pat laukiuosi pirmagimio, todel ir man aktualus sis klausimas :} Tik manau, dar labai viskas priklauso ir nuo to, kokioje salyje gyvenama.

    Yuki

  9. 1

    Neskaiciuoju,bet vien vaikui iseina apie 300

    ruta26

  10. 1