• 28ats.

    Kaip elgiatės,jei pamatote,kad kaina čekyje skiriasi nuo kainos parduotuvėje? ar einate ieškoti teisybės? ar pagalvojate,kad del nedidelės sumos neverta vargt?

    siandien pirkau golfa ant etiketes buvo kaina 29.99lt o cekyje pasidare 39.99lt is pradziu nemaciau nes pirkau ne viena daikta,paskui grizau paklausti kaip cia yra,tai paziurejo,sako oi klaida,galit grazint jei norit,uz ta etiketes kaina neparduosim..sakau tiek to,nes golfas labai patogus ir man jo reikejo,bet vistiek tokie "apsirikimai" numusa upa...

    sandrituteApsipirkimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Jei parduotuvej pastebiu, kokius nors neatitikimus, butinai issiaiskinu, o jei namie, tai tikrai negriztu atgal, bet tai buna pamoka, kad reikia atkreipti demesi i kasos ceki ir, kol neuzsimirsta, uzmetu aki dar parduotuvej budama

    almyte7

  2. 2

    Jeigu pastebiu dar parduotuvėje būdama,tai einu aiškintis,bet jei jau esu pakeliui į namus,tai nebegrįžtu atgal:)Viskas priklauso nuo sumos,jeigu didelė suma,tai verta grįžti,o jei maža,tai neverta sau nuotaikos gadintis,o dar plius kelionės išlaidos:)

    vitalijus

  3. 2

    dar kažkaip tokio atvejo nebuve man....

    laimike

  4. 2

    Jei keliu centu skirtumas,tai tikrai nevaziuojam atgal i parduotuve,nes kuras taip pat kainuoja ir tiesiog neapsimoka,o jei del didesnes sumos,tai tada gristam atgal i parduotuve ir viska issiaiskinam,bet prekes dazniausiai negrazinu,nes perku tokius daiktus,kurie yra reikalingi,tai tik principo reikalas issiaiskint.

    Bosiene

  5. 2

    Dziugu, nes man taip dar nebuvo :))

    Yuki

  6. 2

    visuomet pasitikslinu ypatigai maximoje. lentynoje viena kaina kasoje kita. jeigu neatitinka pasakau ir del to nesigediju. tik taip manau galima pazaboti prekybininkus,kad neapgaudinetu zmoniu.

    loreciukas

  7. 2

    Buna yvairiai, buna kad einu jei zinau kad as teisi, ir pasitikslinus - buna ir neinu, labai dažnai žmonės patys neysiskaito gerai, ir kelia vejus kasininkems.

    Lulu

  8. 2

    siaip kodel tureciau kazkam mesti pinigus,aisku eiciau issiaiskinti,bet jai ten tokia suma iki 10lt.nu tada tiek to,aisku jai ten koks svarbus daiktas,bet manau verta eit issiaiskinti.

    Rakolina

  9. 2

    Einu visada aiškintis, na nebent skirtumas labai mažas, tada nesigadinu nuotaikos:)

    iinnggaa

  10. 1

    einu, nes maxima skatina ir duoda dovanu

    juratele