• 10ats.

    mano mergytei menuo ir 2savaites, sian pamatavau temp tai 37, ar tureciau kreiptis pas gydytoja, ar cia gali but vaikiukam taip?

    TnijoleVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    iki 38 mums sakydavo,kad ne temperatura

    juratele

  2. 1

    Tikrai normalu, mamytes teisingai sako, vaikiukams tai nera didele temperatura, jei nera kokiu kitu negalavimu neverta pergyvent, juk vaikiukam temperatura pakyla ir kai dantukai kalas, ir kai pilvuka raizo, ir kai per silta jam...yradaug daug priezasciu :) aisku, del sventos ramybes paziurek ji atidziau, ar nevemia, ar nesloguoja :)

    natita785

  3. 1

    normali temperatura cia

    sandi

  4. 1

    ziurint kaip matavote tmep. tai yra kur, bet siaip mazyliu temp. 37 yra normali, nes reikia prideti +5 laispsn.

    ErikaP

  5. 1

    Na jei kils temperatua,tai kreipkites,bet siaip tai vaziuokit i vaistine ir nusipirkit viburkol zvakuciu,jei kartai nakti sukiltu tempe.

    pavasarinuke

  6. 1

    must aisku nereikia bet manau jai susilus po 10min turetu rodyt maziau

    Anonimas

  7. 1

    gal susilusiai pamatavot ,pamatuokit po kurio laiko dar sekit vaika kad nepradetu aukstesne kilt taip buna nuo 37 ir pradeda kilt

    Anonimas

  8. 1

    tokia temperatura kudikiui yra normalu.Nesugalvokite jos musti! Jei jokiu kitu sveikateles sutrikimu nepastebite i daktarus kreiptis nereikia

    Fantazija

  9. 1

    mazam kudikiui tikrai normalu tokia temperatura. bent man gydytoja buvo aiskinus, kad turi but nuo 36.7 iki 37.3

    Anonimas

  10. 1

    Gal per šiltai prirengei, pas mus dažnokai būna virš 37 kelios dalys, daktarė sako normalu kūdikiams, bet dėl visa ko gali pasikonsultuoti su gyd. juo labiau, kad dabar siautėja visokie virusai.

    iinnggaa