Atsakymai

  1. 5

    Nu nesamone tokio bairio dar negirdejau. :))))))))))))))))))))))))))))))))

    kristulele

  2. 5

    Na tokio bajerio-gando-pletko-humoro-pagąsdinimo dar negirdėjau:))))))))))) Aš kai gimdžiau su visais papuošalais- grandinėlėm ant rankų ir kaklo, dar ir lašelinė buvo pajungta, bet kad nagus karpytų:)))))))))) ))) )))))))))))) ))))))) ))) )))))))))) ))) )))) )))))))) )))) )))))))) ))))))

    elegancija

  3. 4

    na negirdejau ir as tokiu dalyku :) o va grandineles nusiemiau (kazkoks prietaras buvo, tai pagalvojau, gal lengviau gimdyti bus :).... o ziedu jau senokai negalejau nesioti, istinusi buvau :(

    Ausrute

  4. 4

    Man per kiekvieną nėštumą akcentuodavo, kad nevažiuočiau su lakuotais nagais(nors aš ir taip retai juos lakuoju :D), nes, jei kas blogai, tai pirmiausia daktarai žiūri ar nagai nemėlynuoja. O dėl ilgio, tai niekada neužsiminė.

    trejetukas

  5. 4

    Kiek esu skaiciusi ir girdejusi, rekomenduojama nusikirpti nagucius del galimu traumu ar nepatogumu,bet as namie nebespejau nagu apsikirpti, o jie tikrai nebuvo trumpi ir niekas ligoninej net neuzsimine, kad reikia juos nukirpti.Tu daryk ,kaip tau patogiau, kaip ipratusi ,per prievarta tikrai ju niekas nenukirps :)

    almyte7

  6. 4

    Tikrai ne tiesa,jos turi ten ką veikti ir be nagų karpymo,nebent,už mokestį pati susitartum;-)

    debesėlis

  7. 3
  8. 3

    pirma karta girdziu!

    cindy

  9. 3

    na šiap jau gyvename nepiklausomoj Lietuvoj,kita tai paduotų į teismą.

    Deimax

  10. 3

    tikrai niekas nekarpo nagu,niekas net nepaklause ir net nepaziurejo kokie jie ilgumo:))))o ir pati maciau,kaip moteriske isejo gimdyti su super ilgais ir dazytais naguciais:)))

    staponkute