Atsakymai

  1. 1

    su raikšteliais arba kur per galvą užsimauna nes su lipukais tai tikra nesamonė, gal dar kol visai mažiukas tai galima naudoti, bet maniškiui tik uždėdavau su lipuku ir nusiplėšdavo, nespėdavau uždėti ir dar geri plastikiniai kur per rankas užsimauna tai uždedi , jei apsilaisto ar išsiterlioja tai pakiši po kranu, nuplauni ir viskas...

    laimike

  2. 1

    mes beveik isvis ju nenaudojom. sunus nesiseiliodavo, tai visai maziukui nededavau. o pradejus primaitinima dedavau neperslampamus su raistukais, bet plesdavo, nepatikdavo jam, tai isvis nebenaudojom. tik va dabar sunui kiek paaugus ir pradejus savarankiskai valgyti tenka uzdeti rimta seilini :) tai uzdedu toki neperslampama, dideli, uzmaunama kaip ruba, su lipukais, tai tas patinka, noriai ji devi :)

    romantike

  3. 1

    Man labiausiai patiko seilinukas kaip "marškinukai" - su ilgom rankovėm ir pilvu neperšlampamu :) (užsisega už nugaros). O visi kiti maitinant netiko, o ir norėdavo pati nusiimti juos, tai šitas buvo geriausias variantas.

    elegancija

  4. 1
  5. 1

    mums mažai jų reikėjo, labiausiai patiko paprasti medžiaginiai su lipukais, nes jie maloniau prie kūnelio.

    vinipukas

  6. 1

    visokiu esame tureje,siaip vienas buvo labai patogus is uzsienio parveztas,jis uzsidedavo per galvyte,dengdavo prieki,siek tiek pecius ir nugara,nei atsisegdavo,nei vaikas nusiimdavo:)

    sandritute

  7. 1

    Naudojau su raistukais is vienos puses medziaga,o is kitos neperslampama buvo patys patogiausi.

    Bosiene

  8. 1

    man labiausiai patiko neperslampami ir su raistukais.....su lipdukais iskart nusiplesdavo..su raistukais nenusiimdavo..na,bet seilinukus dejomes tik iki metuku..nes jei uzdedu tempia,rekia,verkia..kazkodel nebepatinka..taigi tenka rubus dazniau skalpt:)

    Fantazija

  9. 1

    man patogiausi neperslampami su klipuku

    sandi

  10. 1

    Kai buvo kudikelis naudojau medziaginius.O poto kai pradejo valgyt rimtesni maista,tai nepeslampamus su raistukais,nes su lipukais greit nutraukia.O kai einam i svecius,tai nesames su rankovytem seilinuka,neperslampama.

    grirute