• 10ats.

Atsakymai

  1. 2

    Galima surengti dideli baliu, ir tam isleisti daug, o galima padaryti maza svente (, kuri man asmeniskai butu priimtinesne), ir taip sutaupyti daug ;) Gaila kad pastaruoju metu krikstynos tapo vos ne "baliu giminems ir sveciams". Manau, daug svarbiau isrinkti tikincius kriksto tevus ir kad vaikas priimtu kriksta, o ne padaryti is to baliu. Na, tai tik mano nuomone :)

    Yuki

  2. 2

    Viskas priklauso nuo jusu paciu fantazijos ir lesu kiek galite skirti. Vieni daro paprastas ir kuklias krikstynas, kiti istaigingas ir pan. Butiniausia yra pasirupinti kriksto rubeliais, zvake, skraiste ir tinkamus kriksto tevelius isrinkti. Taip pat pas kuniga apsilankyti ir suderiti krikstynu laika. Uzsakiau kriksto lininius rubelius su skraiste kainavo (130lt), krikstynu tortas dvieju aukstu (120lt), fotografas (450lt), kunigeliui (100lt), musu su vyru pasipuosimui isejo 500lt. Sventinius pietus dareme namuose. Mes i restoranus nejome, puikiai ir namuose atsventeme.

    kvapni_feja

  3. 1

    mano nuomone jei svente, tai svente. Arba isvis tada galima nekrikstyti. Kitas dalykas yra tikeljimo klausimas..labai tikint galima nunest, pakrikstyti ir viskas.
    As kol kas planuoju normalia svente graziame restorane su mazdaug 25 sveciais ( cia artimiausi atrinkti) su fotografu, muzika, graziais drabuziais ir pan.

    rakija

  4. 1

    Mums krikstynos pasejo 1900lt tik uz kavine uz zvake mokejom 30lt ir kostiumelis kainavo 80lt bei skraiste 30lt bet uz rubelius kriksto tevai grazino pinigelius ir kiek zinau kriksto tetis kunigui mokejo 200lt. O del krikstynu tai jokiu pamoku lankyti nereikia tiesiog nueikit i baznycia ir suderinkite data bei laika. O krikstynas galima padaryti ir kuklias bet tiesiog pas mus didele seimyna todel taip ir gavosi.

    Lafe

  5. 1

    mes irgi nieko "mandro" nedarėme :) svarbiausia pati ceremonija ir vakarienė po šventės su artimais žmonėmis :) viskas

    Pearl

  6. 1

    na mes nieko 'blatno'nedarem,tiesiog savi po sventes nuvaziavome issikepti saslyku. dukrytes apranga pasirupino kirkstamote, kunigui vokeliu krikstatevis rupinosi, mes fotografe samdemes tiesiog, nes norejom graziu foto, tai 200LT, na ir sakau saslykai po sventes,daug mums nekainavo.

    bantukas

  7. 1

    Mes sunaus krikstynas sventeme tik artimuju rate pas tevus sodyboje. Rubelius mezgiau pati, tai nieko nekainavo, tortas 120 lt ir maistas apie 200 lt.

    ginnta

  8. 1

    tikrai zmones sureiksmina kaip vestuves,ziurint kiek sveciu bus,tada kaska galim pasakyt kiek kainuos ka samdysit ,man asmeniskai nepatinka dideli balei dariau mazas ir nesigailiu,nera ko svaistyt pinigus

    Anonimas

  9. 1

    Ivairiai krikstynos kainuoja.Man drabuzeliai vaikui kainavo apie 150lt.(suknele 80lt)batukai,skraiste,kepuryte,ant zvakes papuosimas.Torta pirko kriksto mama,kainavo apie 100lt.Kunigui 100lt.mokejo kriksto tevas.O kursu lankymas,tai priklauso nuo kunigelio pas vienus reikia lankyt,pas kitus nereikia.Maistas kainavo apie 300lt.Dariau picerijoje,nes namuose tiek vietos neturiu.O per krikstynas manau butiniausia demesys krikstukui ir sveciams.Mano vaikas turbut turi pacia geriausia kriksto mama pasaulyje.Ji ir krikstuka isleido ir zaidimu prisigalvojo,su prizais.Visi patenkinti buvo.

    grirute

  10. 1

    dabar krikstynos ispompastinta svente sulyginama su vestuvem. Mes krikstynas darysime dvigubas - krikstysim mano ir seses vaika, tad zmoniu gausis nemazai, jei krikstyciau tik savo vaika tada daryciau mazas krikstynas. manau galima itilpti ir i 600Lt padarant normalaus dydzio krikstynas

    Adri