• 12ats.

    Reikalai del gleiviu kamscio

    Iskilo man cia toks klausimas, mielos mamos :) Eina 41 nestumo savaite ir vakar lankiausi pas gydytoja. Viskas kaip ir gerai - tikrino vandenu kieki ir gimdos kaklelio atsiverima. Patikrinus gimdos kakleli, pasake, kad jis ten net nepradejes minksteti ir, juolabiau, atsidarineti. Dar ant pirstu parode tokias kraujingas, gleivetas isskyras, sako taip atrodys tavo gleiviu kamstis. Na viskas lyg aisku, taciau isejusi is gydytojos isvaziavau namo ir, nuejusi i tualeta, iklote radau butent tu kraujuotu isskyru. Is pradziu maniau, kad gal cia kai gydytoja atliko ta procedura, tai dabar nuo maksties sieneliu subego. Ir taip man visa diena patepliojo. Taciau siandien jau sunerimau, nes nuo pat ryto, kiek benueinu i tualeta, tiek randu tu isskyru. Tai dabar ir nesuprantu ka galvoti- ar man jau cia tas gleiviu kamstis pagaliau pradejo judet laukan, ar tiesiog is po gydytojos krapstinejimo teplioja. Kaip Jus, mamos, manot?

    EgloneKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na man ir po gydytojos apziuros patepliojo pora dieneliu,bet po to ir gleiviu kamstis isejo. jau gleiviu kamscio tai turetum nesumaisyti su niekuom,toks kaip zele su kraujo priemaisom,pas mane tai toks gabalas isejo,ir isskyras net nebuvo panasu :)

    Panther

  2. 2

    Na man vakar atrode kaip isskyros, o vat siandien, tai jau aiskiai matosi baltos priemaisos

    Eglone

  3. 1
  4. 1

    Aciu, mamytes, uz pagalba :)

    Eglone

  5. 1

    tikriausiai pradejo eit gleiviu kamstis,as asmeniskai pagimdziau 3diena kai jos pradejo eit ,o buna ivairiai,gal jau dabar keliauji gimdyt:)o gal dar kelios dienles praeis, sekmytes tau:)

    Kalnietiene

  6. 1

    Nusiramink,vienoms tas gleiviu kamstis iseina anksciau,kitoms tik pries gimdant :)
    Man irgi tik kai patikrino kakleli,prakrapste ir pradejo teplioti,atrodo apie 4dienas ar net daugiau kol pagimdziau :)

    Gyvaciuke

  7. 1

    greiciausiai gydytojas tam ir tikrino,jog prajudintu viska kad kazkas imtu darytis,ir leliukas ruostusi susitikti su mamyte greiciau:) gal po truputi ir juda viska y prieki,sekmes!

    gintarevilte

  8. 1

    man irgi tas pats buwo..nera ko nerimauti

    saulyte6

  9. 1

    man irgi taip buvo, o pernesiojau beveik dvi sav, po paskutines kaklelio apziuros kamstis siejo uz 4d, o gimdymas atejo dar po 4 dienu :)

    Adri

  10. 1

    na manau tas kamstis salinasi po truputi...

    indraya