Atsakymai

  1. 6

    budama 18 isvaziavau gyventi atskirai..nuo to laiko nieks niekuo nepadeda..padedu sau kaip galedama:)priesingai..mes padedame kaip galedami..

    Fantazija

  2. 6

    Kadangi niekados nesu pazinojusi nei savo tėvų,nei giminių o užaugus tarp svetimų žmonių, tai niekas ir niekados nepadėjo ir nerėmė.
    Dabar vienintelis man, mano padėjėjas ir rėmėjas tai mano mylimasis vyras.
    Taip turiu taip pat ir nuostabius uošvius,tai yra vyro tėvus su kuriais labai šilti ir gražus santykiai, bet finansiškai esame nepriklausomi vieni nuo kitų.
    Susitinkame tik progai esant papromogauti, pakeliauti. visi pakankamai dar jauni energingi.

    Anonimas

  3. 6
  4. 6

    esam ka tik iskepta seimynele, laukiam leliuko tai padeda tiek tevai, tiiek uosviai. anyta daznai pirkdama kazka sau, nuperka ir mum, na pvz akcija vistienos blauzdelem tai visada perka sau ir mums, nors neprasom bet tiesiog ji padeda ir tikrai esam dekingi tevams uz rupesti :)

    arcita

  5. 5
  6. 4

    tiek mano tevai tiek ir vyro tevai padeda kartais pinigeliais ,bet daugiausiai tai maistu ,nes mano mama augina karve tai pieno ,grietines parsinesam tai kiausiniu,o vyro tevai nuo musu toli gyvena bet kaip nuvaziuojam tai ir kiausiniu duoda ,grietines .be to vyro seserys ir duoda nes viena prekiauja visokiom prekem tai skalbimo priemoniu po 10 kg maisa duoda tai specialiu sluostuku langams valyt tai manikiurai ,tai dantu pastos ,kvepalu kiekviena nuvaziavima padovanoja ,bet aisku mes ir kuo galedami padem tevam ,mano tevams padedam sienaut vasara ,vyro seserei kuri mieste gyvena ir nuvezam bulviu uzaugine tai burokeliu ,svogunu ,morku .ir sesems ir tevams nuvezam is lenkijos pigiau nupirke miltu ,cukraus ,mineralinio,vieni kitiems draugiskai padedam.

    lina38

  7. 4

    mumsdaugiausiai mano masma padeda ir pinigais ir viska ko tik reikia vaikui ar namams o vyro tevai mazajam karst nuo karto rubeliu nuperka:P

    lover19

  8. 3

    mano tevai musu seimai padeda maisto produktais, nes turi savo uki tad augina darzoves. O anyta mums padeda pinigais karts nuo karto

    ginnta

  9. 3

    na as anytai leidziu pirkt vaikam zaislus rubus batus, kai laukiauis pirmo pirkausi pati po to dar jinai tai as pasakiau kad nereikia, nes noriu pati jinai pravirko kad tai jos vienintele galimybe per daiktus prisiliest prie nauku, nes gyvena ne lietuvoje, tad dabar nieko nesakau, priperka po kelias dezes vienam sezonui nei puses tiek neapvelku, bet patyliu, neskaudinu. o mano mamos-seneliu zemeje auginames visas darzoves, be to mociute augina ozkas (vezames piena surius, mesas)dar vistas, antis, zasis, kalakutus augina, kiaules irgi, na zodziu irgi viska vezames, ne tiek del saves kiek del vaiku vistiek saugu kad sveikas maistas, bet mes irgi atvazaiuodami is miesto kas perkama suvezame.. tai lyg ir bendradarbiuajame.. anyta bande ikist pinigu namo statybai, bet mes atsisakeme, kol esame sveiki tad galime ir mokame patys uzsidirbt.. na anyta nori kad i jos vestuves vaziuotume i jav tai bilietus nupirko aisku ten visos pramogos irgi is jos vyro, bet tai daugiau jei reikia tad mes nesipriesiname

    vejune

  10. 3

    niekuom,kartais dar jiems reikia padeti

    sandi