Atsakymai

  1. 2

    jei vaikui patinka vanduo, tai turetu ir ten patikti. bet vaikas ilgai neisbus ten, jam greitai nusibos

    mabi

  2. 2

    ir mes galvojam jau su savo 2 metų dukryte eiti, jai maudytis labai patinka, bet kaip elgsis Vichy parke tai net neįsivaizduoju :)

    auvilė

  3. 2

    sveika, teko su tuo susidurti. mažiesiems ten veiklos yra - atskira vandens žaidimų erdvė, persirengę personažai, kurie renginuskus visokius pravedinėja būna, tik , manau, tavo mažučiui dar šiek tiek per anksti, dar truputį per mažas gal? ten tokiems jau nuo kokiu 3-4 metukų sakyčiau...jei sumąstytumėt vis tiek eiti, reiktų labai atsargiems būti :)
    pažiūrėk čia - http://www.vandensparkas.lt/
    taip pat galima ten duotais tel pasiskambinti ir tiesiai paklausti apie vaikų amžių, ką jie rekomenduotų.

    Lolita

  4. 1

    dabar kaip tik Vichy vandens parke akcija, galima įsigyti abonementą mamoms su vaikučiais, kaina atrodo 99 Lt mėn. Bet jeigu eini kiekvieną dieną, ar bent jau kas antrą, tikrai apsimoka. Aš tik galvoju, ar mažoji neišsigąs tokių pramogų, tai kol kas ir susilaikau nuo vandens pramogų.

    elegancija

  5. 1

    as nebuvau net i galva tokia mintis nesauna. maziukas mano toks judrus, kad tokie atrakcionai jam dar anksti:)

    marinocka

  6. 1

    Mes jau irgi labai noretumem ten apsilankyti, nes dar nebuve, bet mazius musu dar mazokas 1,4 m. kad ir kaip megsta vandeni, bet ten jis gali persalti ir dar gali buti mums tokia beda, kad tik su didziausiom asarom is vandens ji istrauksim, reks per visa parka :))

    Agne