• 5ats.

    Apranga maitinančiosioms

    Gerą rytą visoms :), kilo toks klausimas, kokia apranga patogiausia maitinančioms žiemos metu (pvz žieminiai megztiniai, palaidinės, suknelės ir t.t.) - ar geriausi rūbai, tie kurie susegami per priekį, kad esant reikalui galėtum nesunkiai ir patogiai prasisagstyti ir pamaitinti vaiką ar gal su kokiomis didelėmis iškirptėmis? Ir kokie marškinėliai (turiu omeny kuriuos po megztininiais dėvime) patogiausi - irgi susagstomi per priekį ar nebūtinai? Ir dar parašykite, jei apranga nusivelkama tik per galvą, ar tai reiškia, kad norėdama pamaitinti kūdikį reiks nusivilkti ir maitinti pusnuogei? :) Klausiu apie aprangą dėl to, nes namuose tai nesvarbu, bet esant svetimoje vietoje ar svečiuose ar kokiose oficialiose įstaigose tarkime kūdikis užsimano valgyti...

    svarainėKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Patogiausi, tie, kuriuos gali prasisegti, per galvą velkami tikrai nepatogūs, nes kaskart turėsi nusivilkti. Tinka ir giliomis iškirptėmis ir baltinukai. Aš turėjau per priekį iki pusės susegamus su sagutėmis, tokios bliuzkutės, labai su jom patogu buvo maitinti.

    iinnggaa

  2. 1

    Patogiausia maitinanciai mamai yra drabuziai kurie susisega priekyje arba palaidinukes su iskirpte

    ginnta

  3. 1

    buvau isigijus keleta bliuzeliu spec maitinanciom labai praverte,tiko ir marskinukai su sagom prieki.Labai gerai tureti toki dirza,kmaitinant nesimato nuogo kuna.As ji net vasara nesiojau po plona bliuzele

    http://www.motherhood.com/Product.asp?Product_Id=930660111&MasterCategory_Id=MC32

    spalvu gama galima rast kuo ivairiausiu,yra ir daug pigesniu

    sandi

  4. 1

    Tikrai patogiausi kur per prieki gali istraukti kruti viena ranka nuleidus palaidine arba prasegus sagyte.Bet juk kai labai sakta,tai ir kiti rubai gelbeja,vis gi mamai reikia saugotis,kad nesusaltu ir nesusirgtu.

    pavasarinuke

  5. 1

    tikrai bus nepatogu maitinti,jei drabužis bus rengiamasis per galvą.Kai eisi kur nors su mažyliu ,tai renkis,kad būtų su iškirpte ar sagom,kad glėtum prasisegti ;)

    Nojukas