Atsakymai

  1. 4

    mielas, anonime, jei domiuosi tai nereiskia, kad spaudziu vaika piesti saules ir kitus objektus!! Jei jus parduotuveje pasidomite surio kaina tai irgi nereiskia, kad ji imsit ir pirksit;)

    Lukniukas

  2. 3

    Na Lukniuk nenorek kad tavo vaikas budamas 2-metuku moketu ir pati apsirengti ir pavalgyti ir savarankiskai jau piestu saules ar namus.Ziuriu labai nori anksti padaryti vaika savarankiska.

    Anonimas

  3. 2

    nu jau tikrai,anonimo nuomone jau nei p[asidometi negalima! MANO SESES MERGAITE3 3M,JAU SUGEBEJO NUPIESTI SAULE IR DEBESIS.

    aronas

  4. 1

    3m sulaukęs atkartojo namo piešinius: saule, veidą žmogaus, mašiną bandė piešti, bet pastebėjau, kad jei nuolat mokysi, tai ir ankčiau išmoks, bet aš labai norėjau pamatyti kokie jo piešiniai bus jei nieko nerodysiu kaip piešiama, tai apie 2,5m paėmęs akvarėlę piešė brukšnelius skirtingų spalvų, bet jei būčiau rodžiusi, mokiusi, gal būtų piešęs ir daiktus, nes vaikai labai greitai viską atkartoja.

    vinipukas

  5. 1

    maniskis buvo kai pradejo lankyt darzelio grupe ir parnese pirmaji piesini su gele,as ziurejau ziurejau ten buvo vienos spalvos keverzone o jis man pasakojo mama cia roze geltona raudona,vat visas musu menas :)

    NORFA

  6. 0

    Kas kam rupi,kam klausimai apie vaikus kam apie surius

    Anonimas